Зірка Першого каналу Ольга Ушакова підтвердила, що стане мамою в четвертий раз

892

37-річна Ольга Ушакова — успішна і популярна телеведуча, а також мама трьох дітей. Вона віртуозно поєднує кар’єру на телебаченні з буднями багатодітної матусі. Нагадаємо, що телезірка виховує двох дочок — 14-річну Дарину та 12-річну Ксенію, які народилися в першому шлюбі Ольги. Зараз вона щасливо одружена з ресторатором Адамом Карімом і минулої весни подарувала йому доньку, яку назвали Машею.

© Instagram @ushakovao

Читайте також:Анастасія Трегубова розповіла про те, як приходить у форму після четвертих пологів

Раніше зіркова мама вважала за краще приховувати подробиці особистого життя, однак сьогодні у своєму особистому блозі Ольга офіційно підтвердила четверту вагітність, поділившись зворушливим спільним знімком з чоловіком, який ніжно тримає її кругленький животик.

Останній раз…швидше за все…напевно…може бути. Ось такі новини у нас, друзі! Хоча для кого-то вже й не новини. Ми ще тільки на півдорозі, але проникливі глядачі і передплатники нас вже розкусили. Мабуть, хтось занадто багато їсть, — жартівливо підписала фото телеведуча.

© Instagram @ushakovao

Захоплені шанувальники вітають зоряну пару з майбутнім поповненням і бажають знаменитої матусі не тільки легкої вагітності, але і нарешті народити сина.

Ура! Перший канал — канал багатодітних!!!! Вітаємо!!!

Урааа!!!!Красива матуся Оля! Будьте здорові! Нехай народиться син!

Ох божечки! Яка новина) вітаю вас! Щасливої і легкої вагітності Оля! Ви такі чудові!

Як здорово! Оля, тобі так іде! Така гарна мама!

Читайте також:Ось-ось за другим: 40-річна Світлана Хоркіна показала кругленький животик

До речі, на початку вересня Ольга розповіла в особистому блозі про те, що вирішила разом з родиною переїхати із заміського будинку в міську квартиру. Знаменитість розповіла, чому прийняла таке рішення.

Багато хто помітив, що ми переїхали із заміського будинку в квартиру, і з цього приводу були питання: чому, де краще і т. д. Я ніколи не боялася починати з нуля, зриватися з місця, позбуватися від непотрібних речей і прощатися з людьми, які переходили межу. З народженням дітей, безумовно, життя стала більш стабільною. І тим не менш ніякої побутовий комфорт не втримає мене на насидженому місці, якщо є психологічний дискомфорт. У мене немає абсолютно ніякого страху змінити не то що район, але навіть країну, якщо нам там буде краще. І ось так інтуїтивно в якийсь момент я почала розуміти, що нам треба перебиратися в місто. Спочатку з’явилося відчуття, потім прийшло більш конкретне розуміння причин. Нам стало душно в цьому заміському оазисі. Багато років ми були там щасливі, але діти виросли, змінилися пріоритети і стара життя стала як тісні джинси…

Весь процес від прийняття рішення до переїзду зайняв буквально пару місяців. І ось ми знову жителі мегаполісу. До речі, особисто мені добре і там, і там. Сільське життя і міська циклічно змінювалися протягом усього мого життя. В даний конкретний момент Москва краще відповідає нашим інтересам і завданням. Діти досить довго росли «як у Бога за пазухою», їм пора понюхати пороху. Тепер немає жодних проблем з репетиторами і численними заняттями для Даші. У пішої доступності у нас величезна кількість гуртків для Ксюші. Марія обожнює міської драйв, ізольованість в закритому котеджному селищі їй точно не пішла б на користь. Ми відвідуємо набагато більше культурних заходів. Час, зекономлений мною на дорозі (а це кілька годин щодня) дістається дітям. Мені до цих пір не вистачає співу птахів вранці, вечірніх прогулянок в тиші наодинці зі своїми думками, взимку, напевно, я буду нудьгувати по незайманому снігу. Але новий етап нашого життя абсолютно точно не буде нудним і одноманітним, — розповіла Ушакова.

© Instagram @ushakovao

Читайте також:Вітаємо! Міранда Керр знову стала мамою

Нагадаємо, що Ольга Ушакова вийшла заміж за Адама Каріма в липні 2017 року. Весільне торжество пройшло на березі Середземного моря в присутності лише близьких друзів і рідних пари.

Ми вибрали Кіпр, тому що в цьому місці ми провели одну із своїх перших канікул разом. Пам’ятаю, кілька років тому, приблизно в цей же час ми сиділи на заході сонця в цьому чудовому саду — і в мене промайнула думка: якби у мене було весілля, я б хотіла, щоб вона пройшла тут. Так що, коли почали вибирати місце, ці спогади спливли, і ми втілили цю ідею в життя, — розповіла Ольга в одному з рідкісних інтерв’ю.

© Instagram @ushakovao
Фото на анонс: Instagram @ushakovao