Зірка «6 кадрів» поділилася фото з першої прогулянки з новонародженим сином

509

Популярна актриса Ірина Медведєва – майстер приховувати знакові події у своєму особистому житті. Той факт, що знаменитість і її чоловік Гійом чекали малюка, залишився секретом для шанувальників знаменитостей. Молода матуся вирішила поділитися новиною про народження сина – 19 червня вона опублікувала в особистому блозі фотографію з новонародженим малюком і зазначила:

#мама #синочок 👼

© Instagram @irina_medvedeva_official

Читайте також:7-й кадр: Актриса Ірина Медведєва вперше стала мамою

А ось і нове фото з життя новоспеченій матері. Ірина Медведєва поділилася знімком з першої прогулянки з новонародженим сином і подякувала передплатників за привітання.

Я зворушена, що така кількість людей щиро раді за мене! Спасибі всім-всім-всім! Ми вже вдома 🏠

© Instagram @irina_medvedeva_official

Молода матуся також звернулася до досвідченим родительницам з проханням:

Маємо всі ті «радості», які мають новоспечені батьки. Тому із задоволенням прислухаюся до ваших порад і досвіду. Пишіть і попередьте про які речі краще знати заздалегідь, не лякатися і пропонуйте цікаві акаунти,які допоможуть мені розібратися у всьому.

Передплатники буквально засипали Ірину порадами про те, як впоратися з коліками у немовляти, ніж хороша кропова водичка та викладання на животик, як і в який час робити масаж…

Зазначимо, Ірина Медведєва виглядає після пологів такої ж тендітною, як і до вагітності. Молода матуся для першої прогулянки з новонародженим вибрала трикотажне плаття сталевого відтінку і бежеві туфельки на низькому каблуку. Так як актриса була в об’ємному сукню, припустимо, що животик ще не пішов (і це природно).

Читайте також:Відео: Дарина Мельникова показала, як позбавитися від діастаза після пологів

А перше транспортний засіб малюка бежевого відтінку. Для літа – ідеальний варіант, так як світлі відтінки не так сильно нагріваються на сонці в порівнянні з темними. А денна температура повітря у Парижі – 27-29 градусів тепла. Ірина Медведєва живе у Франції, куди переїхала до свого обранця. Актриса пообіцяла розповісти про особливості ведення вагітності, пологів і виховання дітей в цій країні.

© Instagram @irina_medvedeva_official

Читайте також:Анастасія Цвєтаєва розповіла, як ставляться до вагітним в Ізраїлі

Нагадаємо, в липні 2018 року Ірина Медведєва і її обранець Гійом стали чоловіком і дружиною. Весілля зірки шоу «6 кадрів» була таємницею, шанувальники артистки дізналися про неї постфактум. До речі, на церемонії була присутня і Нюша разом з чоловіком Ігорем Сивовым. Співачка поділилася спільною фотографією з молодятами і побажанням:

Будьте нескінченно щасливі. Це був незабутній день для всіх нас

© Instagram @nyusha_nyusha
© Instagram @irina_medvedeva_official

За задумом Ірини та Гійома, їх російсько-французька весілля повинна була пройти в стилі дореволюційній Росії 1910 року. Організаторам безумовно вдалося це зробити. Подивіться на розкішні весільні фото:

© Instagram @irina_medvedeva_official
© Instagram @irina_medvedeva_official
© Instagram @irina_medvedeva_official

Дивіться і чудове весільне відео:

View this post on Instagram

A post shared by @irina_medvedeva_official on Jul 26, 2018 at 8:31am PDT

Чекаємо нові фотографії щасливої молодої матусі і малюка!

Фото на анонс: Instagram @irina_medvedeva_official