З новою стрижкою: Юлія Меньшова зважилася на зміну іміджу

876

49-річна Юлія Меньшова — актриса, телеведуча, щаслива мама і дружина: з актором Ігорем Гордін Юлія виховує двох дітей — сина Андрія (22) і дочка Таїсію (16).

© Instagram @juliavmenshova

Актриса регулярно ділиться у своєму блозі фотографіями і відео зі зйомок та презентацій, а також охоче розповідає шанувальникам про своє життя. Так, вчора Юлія виклала фотографію, на якій у неї нова стрижка:

Ну, погнали… знову ростити волосся 💇🏼♀️#волосынезубы

© Instagram @juliavmenshova

Шанувальники телеведучої, що вельми очікувано, засипали її компліментами в коментарях:

Напевно, Ви і так знаєте, але озвучу, що зараз в тренді «чубчик Меньшової». Це останній писк моди👍 👍👍😉

З цієї стрижкою так схожі на маму 😍😍👍👍 👏 супер! А ще хотілося б Вам сказати, Ви відкрилися для мене зовсім по іншому, коли я побачила, Ваші історії про чудових людей! Це приголомшливо! Я закохана в ці історії, і в Вас, як Ви це розповідаєте! Спасибі 😊

Стильно! Так за вами не угонишься! Тільки доросли до «Під Меньшову», а тут на тобі… Здорово і вам йде!

До речі, багато відомі особистості люблять експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно свій новий образ передплатникам показала співачка Жасмін. Від захоплених коментарів не було відбою, а хтось з прихильників навіть порівняв співачку з Пенелопою Крус.

© Instagram @jasmin

А ще раніше — на початку травня — на зміну іміджу, здавалося б, актриса зважилася Глафіра Тарханова. Вона підірвала мережа, поділившись красивим фото, проте потім виявилося, що волосся були просто заколоті ззаду.

Весна! Пора змін… Була не була…коса до пояса!!! Мама, люблячи😳 говорила: якщо обрежешь волосся, у тебе більше нічого не залишиться😭…. що залишилося? – прокоментувала знімок знаменитість.

© Instagram @yanushaphotographer

Варто відзначити, що Юлія Меньшова присвячує час не тільки на роботі та в сім’ї, вона також любить вишивати: поки її колеги по цеху пишуть картини або в’яжуть, продовжувачка відомого прізвища шиє оригінальні брошки з фетру. Як-то актриса розповіла у своєму мікроблозі, як почалося це захоплення:

Я завжди мала велику любов до рукоділля. Кидало мене в різні напрямки. І ось тепер, схоже, я щільно встала «на шлях істинний». Я тепер шию брошки. Ночами. До ранку. Не можу зупинитися. Це тааааак цікаво. Це таке нереальне творчість. Це така магія!!! Загалом, неабияке захоплення. Цілком може позмагатися з телебаченням, театром і кіно.

© Instagram @juliavmenshova
Фото на анонс: Instagram @juliavmenshova