Танці на піску: Вадим Галигін поділився забавним відео з участю 8-річного сина

682

У червні цього року екс-учасник шоу Comedy Club Вадим Галигін офіційно оголосив в особистому блозі, що став багатодітним батьком і поділився зворушливим сімейним кадром. У них з дружиною Ольгою народився син, якого назвали Іваном.

© Instagram @vadimgalygin

Нагадаємо, що у Вадима Галигіна підростає дочка, 19-річна Таїсія від першого шлюбу з моделлю Дариною Овечкіної і син, 8-річний Вадим Галигін-молодший від нинішньої дружини Ольги Вайнилович.

Зоряний батько не приховує свою сім’ю і дітей, однак дуже дозовано ділиться інформацією про них. Шанувальникам відомо, що зіркова сім’я обожнює подорожувати разом. Наприклад, у травні вони вирушили в Подорож, на батьківщину Санта-Клауса. Судячи з барвистим і атмосферних кадрів, сім’я Галыгиных відмінно провела час, катаючись на оленячої упряжці і насолоджуючись чудовою природою навколо.

© Instagram @vadimgalygin

Зараз артист з родиною знову влаштував собі канікули. Всі разом вони відпочивають на Мальдівах, і сьогодні знаменитий батько поділився в особистому блозі чудовими відпускними кадрами. Крім того, шоумен показав забавне спільне відео з сином, на якому вони весело танцюють на березі океану, вибравши для перфомансу стиль family look.

Ja Manafaru! Дельфіни стукають у вікно. Риби різні! Без трусів в воду не ввійдеш( жарт ДЛШ квк) Кращий готель!!! Новий рік думаємо зустріти тут!!! – жартівливо написав Галигін.

View this post on Instagram

A post shared by Вадим Галигін (@vadimgalygin) on Oct 6, 2019 at 2:24am PDT

Шанувальники прийшли в захват від веселого ролика і дякують Вадима за те, що він ділиться такими теплими і чудовими сімейними моментами, а також відзначають, що Вадим-молодший – копія батька.

Які круті танцюристи диско! Я посміхаюся!) А синок-то як на вас схожий) одне обличчя!

Чудові теплі фото і відео))) суперское місце! А ви з сином — однакові !!! Як же це здорово!!!

Спасибі вам Вадим! Ви чудовий батько! Всього самого доброго вашій родині!

© Instagram @vadimgalygin

Найголовніше, щоб діти були щасливі. Нехай у них і у дітей всього світу буде мирне небо над головою. Що стосується вибору професії, то я не горю бажанням, щоб вони йшли по моїх стопах, – зізнався Вадим в недавньому інтерв’ю. – Більш того, донька Таїсія закінчила зараз перший курс російського інституту театрального мистецтва ГІТІС. Але я її відмовляв від акторства. Розповів їй, що світ кіно «чарівний» тільки здалеку. І що якщо вона стане режисером, то буде прокидатися від гучного мата на знімальному майданчику, а згодом і сама почне так висловлюватися. Я казав, що буде в п’ять ранку сидіти в холодному ангарі з пластиковим стаканчиком кави, сигаретою і тремтіти від холоду. Вона сказала: «Тату, але я не курю!» А я пообіцяв, що закурить. Я підтримую творчі починання і політ фантазії, але не бачу в своїх снах дітей акторами. Хоча у нас в будинку демократія. Ваднс, середній, вже знімався в рекламі і допомагав мені вести заходи.

© Instagram @vadimgalygin

До речі, відомо, що Вадим-молодший росте дуже активним і спортивним хлопчиком. Вже деякий час він займається карате і за словами Галигіна, робить свої перші успіхи.

© Instagram @vadimgalygin

Нагадаємо, що Вадим Галигін познайомився зі своєю нинішньою дружиною на гірськолижному курорті в 2005 році. Між ними одразу промайнула іскра, однак роман почався пізніше. Пропозиція Ользі він зробив у травні 2010 року прямо зі сцени Comedy Club, а весілля вони зіграли влітку цього ж року.

© Instagram @vadimgalygin

Читайте також:

  • Вадим Галигін зворушливо привітав сина з 8-річчям і показав відео з моменту його народження
  • Вадим Галигін показав синові батьківщину мумі-тролів і Санта-Клауса
  • Батькова дочка: Дмитро Тарасов привітав свою спадкоємицю з днем народження
Фото на анонас: Instagram @vadimgalygin,