Кеті Топурія розповіла, чому досі не хрестила 4-річну доньку

599

Дочка Кеті Топурії, Олівія, народилася у шлюбі з бізнесменом Левом Кехманом. І хоча дівчинка, якій 15 червня виповниться 4 роки, живе зі співачкою та її мамою, тато дівчинки після розставання зі співачкою також бере активну участь в її вихованні.

Читайте також:Дочка Кеті Топурії проводить літо в Грузії

© Instagram @olivia_geykhman

В інтерв’ю телеведучій Регіна Тодоренко Кеті розповіла, що її екс-чоловік дуже зворушливо ставиться до доньки і часто бачиться з нею. Співачка зізналася, що іноді він поводиться навіть занадто ніжно по відношенню до малятку і в такі моменти більше схожий на маму, ніж на тата.

Лев і Кеті досі не хрестили дочку. Топурія пояснила: так вийшло з-за того, що екс-подружжя дотримуються різних віросповідань.

Вона у нас поки некрещенная, тому що я православна, а Лев сповідує іудаїзм. Ми домовилися, що коли вона підросте, то буде вивчати обидві релігії, а потім сама вибере, чи хоче вона бути православної або іудейкою. Лев не наставивал. Ми просто сіли і домовилися. У нас прекрасні стосунки, — розповіла Кеті.

© Instagram @keti_one_official

Кеті також зізналася, що в звичайному житті не любить вбиратися в жіночні вбрання і фарбуватися. Співачка віддає перевагу джинсам, спортивному вбранню, любить свитшоты і просторі футболки. Нещодавно вона поділилася з шанувальниками чудесним спільним знімком з донькою в улюбленому багатьма матусями стилі family look. Кеті вибрала спортивний шик: блакитні джинси і яскраві свитшоты модних цієї весни відтінків рожевого.

А ось актриса Єлизавета Боярська хрестила свого молодшого сина Григорія через кілька місяців після його народження. Про це вона розповіла у своєму особистому блозі, поділившись кадром з хрещеними хлопчика.

Читайте також:

  • Мамина радість: дочка Кеті Топурія привітала її з днем народження
  • Відео: Кеті Топурія похвалилася талантами дочки
  • Галина Юдашкіна показала зворушливі фото з хрестин молодшого сина
Фото на анонс: Instagram @keti_one_official