Кокетка зростає: Алла Пугачова поділилася неймовірно красивим фото доньки Лізи

1061

Неможливо повірити, але цієї весни примадонна Російської естради, знаменита співачка Алла Пугачова відзначила 70-річний ювілей. Незважаючи на вік, знаменитість перебуває у відмінній формі, прекрасно виглядає і весь вільний час витрачає на виховання і розвиток своїх дітей, 5-річних близнюків Лізи і Гаррі.

© Instagram @alla_orfey, @maxgalkinru

Читайте також:Модно і свіжо: Алла Пугачова показала 3 образу в окулярах, які роблять її молодшою

Зоряні спадкоємці, завдяки їх папі Максиму Галкіну, стали зірочками соцмереж. Шоумен регулярно публікує свіжі відео про дітей, про їхні нові захоплення і розваги. А ось зіркова матуся вкрай рідко радує фанатів сімейними кадрами та новинами про близнюках. Але сьогодні співачка зробила щедрий подарунок шанувальникам і поділилася неймовірно красивим чорно-білим портретом Лізи.

ЛИЗОК і Її ВІЧКО ❤️, — підписала фото Алла Борисівна.

© Instagram @alla_orfey

Шанувальники прийшли в захват від рідкісної краси кадру і дякують улюблену співачку, що ділиться такими унікальними знімками, поспішають залишити щирі компліменти і добрі побажання чудовому сімейства Пугачовим-Галкиных. А також відзначають, що Ліза дуже схожа на свою знамениту маму:

Вічко мамин у Лізи, це точно! Мамин шарм і кокетлива посмішка) не дівчинка, а краса!

Диво — дівчинка! Поцілуйте її міцно за мене! Алла Борисівна, у Вас незвичайні діти!

Красуня!!! Спасибі, що ділитесь! Ми вас так сильно любимо!!! Ліза дуже на вас схожа

Читайте також:Майстер імпровізацій: Алла Пугачова заспівала пісню для доньки Лізи

Відомо, що Пугачова дуже рідко дає інтерв’ю, проте минулого літа вона прийшла в гості до відомому акторові і починаючому інтерв’юеру Олега Меньшикова і відверто розповіла про виховання Лізи і Гаррі і про те, що на її думку, донька — майбутня зірка кіно або… математики.

Ми не караємо дітей. Намагаємося їм пояснювати що-то. В Японії кажуть, що до п’яти років взагалі нічого не можна – дивіться і спостерігайте. А я і без Японії це знала: аби щось дитині дати, треба зрозуміти, що він хоче взагалі. Ці п’ять років ти присматриваешься до них. Ось всі говорять про Лізу: «Яка артистка!» Я б в житті не виставляла, але Макс весь час виставляє. І ось я знаю, що їй треба. Вона або Бріжит Бардо, або математик – дуже любить математику і така організована – або щось таке творче.

Читайте також:Справжні пірати: Максим Галкін показав корабель в саду для Лізи і Гаррі

До речі, зараз зоряна сім’я у повному складі відпочиває в Юрмалі і насолоджується морем і влітку. Максим Галкін у ці вихідні показав, як проводять час невгамовні близнюки. Наприклад, вчора вони відвідали мотузковий парк. Зоряний батько з задоволенням полазал разом з дітьми по деревах і здійснив екстремальний спуск на тросі, а Ліза показала клас в управлінні гироскутера.

Чим старше діти, тим екстремальніше шлях турбуються про них, — підписав веселе відео Галкін.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Jul 6, 2019 at 4:23am PDT

До речі, минулого літа саме в цьому мотузяному парку весело проводила час дочка Алли Борисівни, Крістіна Орбакайте, в компанії середнього сина Дені і дочки Клавдії. Брат з сестрою безстрашно пройшли весь маршрут парку і впоралися з усіма випробуваннями.

Фото на анонс: Instagram @alla_orfey