Стиліст назвав 9 самих модних спідниць літа

678

Літо, сонце, тепло… Так хочеться бути красивою, з легкою ходою, яку підкреслює спідниця. Стиліст Євгена хаєт-ніякий розповідає про те, які спідниці в нинішньому сезоні в тренді.

Цікаво, що багато чого з того, що, на думку фешн-експерта, на піку моди, вже входило в колекції минулих років. Тому припустимо, що ці спідниці у вас є. Залишається їх правильно поєднувати з іншими деталями гардеробу, щоб виглядати стильно й актуально.

Спідниці в білизняному стилі. Ця модель одна з самих жіночних і стройнящих. Носимо ввечері з підборами, топами і жакетами. Вдень з футболками, об’ємними светрами і кедами або кросівками, — перераховує стиліст Євгена хаєт-ніякий.

© Instagram @jennyhaet

Спідниці на ЗапАх— відмінно впишеться в офісний гардероб. Найбільш вдале поєднання з підборами. Я віддаю перевагу носити такі моделі з водолазками тонкими джемперами.

© Instagram @jennyhaet

Спідниці плісе. Зараз їх можна знайти всіх кольорів веселки. З блиском і без, з щільної тканини і тонкою. Ця спідниця трохи підступна — вона візуально збільшує стегна. Відмінно виглядає з довгими светрами і кедами. З топами, футболками, жакетами і взуттям на підборах.

© Instagram @jennyhaet

До речі, дизайнер Таша Строга раніше ділилася в особистому блозі секретом, як носити спідницю-плісе, щоб вона не повнила:

Завжди купуйте спідницю-плісе на розмір менше!!! Тоді вона не буде вас збільшувати в стегнах з-за великого обсягу розходяться складочок!!! Так, трохи незручно, але зате я весь час чую: «Красива спідниця!! І ти схудла!!

Читайте також:Дизайнер Таша Строга назвала 17 модних покупок сезону

А стиліст Євгена хаєт-ніякий продовжує перераховувати модні спідниці нинішнього літа:

Спідниці з рюшами і воланами. Ці моделі на любителя, виглядають жіночно і романтично. Краща взуття — середній або високий каблук. Носимо з лонгсливами і топами. Верх раджу брати простого крою, щоб не перевантажити образ.

© Instagram @jennyhaet

Спідниці міні. Це вічна класика. Такі моделі були, є і будуть популярні завжди. Щоб не виглядати зухвало, носіть міні з взуттям на середньому чи низькому стійкому каблуці: з черевиками, сандалями, кросівками і кедами. Зверху можна одягти сорочку, джемпер, об’ємний светр, футболку. Жакет також гармонійно впишеться.

© Instagram @jennyhaet

Читайте також:Річний тренд: стиліст показав, як і з чим носити велосипедки

Спідниці в горох. Зараз є абсолютно скрізь. Раджу уникати великого принта, а от дрібний та середній — цілком. Носимо в офіс з човниками, топами, сорочками і блейзерами. А поза роботи зі спортивним взуттям або босоніжками.

© Instagram @jennyhaet

До речі, модельєр Таша Строга розповіла і про те, як носити речі з принтом «горох», щоб не виглядати старомодною.

Нинішнім літом актуальні і спідниці зі звіриним принтом. Стиліст Євгена хаєт-ніякий пояснює:

Цей принт акцентний, його краще поєднувати з однотонним верхом, а взуття вибираємо в залежності від ситуації: каблук або низький хід.

© Instagram @jennyhaet

Спідниці з деніму. Беремо довжину міді або максі, вибираємо завищену талію. Більше підходять для casual образів.

© Instagram @jennyhaet

Спідниці з бахромою. Для просунутих fashionista. Виглядають цікаво, нетривіально і навряд чи ви залишитеся в них без уваги). Беруть на себе багато в образі. І щоб не перетворитися на епатажну Леді Гагу, краще міксувати їх зі спокійним верхи. А ось із взуттям можна експериментувати, наприклад, з її кольором.

© Instagram @jennyhaet

А які спідниці з тих, що назвав стиліст, носите ви?

Фото на анонс: Depositphotos