Королівський гардероб: чому Кейт Міддлтон і Меган Маркл одягають синів схожі комбінезони

580

Принц Гаррі і Меган Маркл у ці дні перебувають з офіційним візитом в Африці. Титуловану пару супроводжує їх 4,5-місячний син Арчі Харрісон. Малюк навіть став учасником зустрічі з архієпископом Туту. Малюк був одягнений в милий комбінезон в біло-блакитну смужку.

Читайте також:Відео: Меган Маркл і принц Гаррі показали 4-місячного сина

Закордонним виданням вдалося з’ясувати вартість цього предмета дитячого гардеробу 12,99 фунтів стерлінгів (1 031,7 руб.).

© Instagram @royalchildren_, www2.hm.com

А уважні користувачі Мережі порівняли фото первістка Сассексов зі знімками спадкоємців принца Вільяма і Кейт Міддлтон. З’ясувалася цікава деталь: королівські матусі найчастіше воліють одягати синів комбінезони з принтом в смужку.

Розовый комбинезон принца Джорджа© Instagram @regalteatime, @history_royals
© Instagram @_littlecambridges

У гардеробі синів Кембриджів є червоно-білий комбінезон вартістю 39,99 фунтів стерлінгів (3 175,7 руб.). Символічно, що принц Джордж вперше одягнув цю штучку під час свого першого офіційного туру з батьками з Австралії і Нової Зеландії, який відбувся навесні 2014 року.

Читайте також:Це цікаво: 30 фактів про принца Джорджа

А так як Кейт Міддлтон відома своєю ощадливістю, комбінезон в біло-червону смужку пізніше одягав і принц Луї. Малюк позував в ньому напередодні відкриття дитячого майданчика, який спільно з дизайнерами проектувала герцогиня Кембриджська.

© Instagram @_littlecambridges, @kensingtonroyal

Припустимо, що Кейт Міддлтон і Меган Маркл одягають синів у смугасті комбінезони в знак поваги до пам’яті їх трагічно загиблої свекрухи. Нагадаємо, принцеса Діана любила наряджати своїх спадкоємців, принців Вільяма і Гаррі, в подібні речі.

Принц Гарри и его сын Арчи Харрисон© Instagram @umconceito

Леді Діана була явно небайдужа до принту в смужку для дитячих речей.

© Instagram @thewindsorsfamily

Читайте також:Фотографії принцеси Діани з синами доводять: вона випередила моду

Цікаво, чи Меган Маркл дотримуватися іншої традиції в королівській родині, яка характерна для хлопчиків? Вона про те, що сини представників династії Віндзор носять шорти до 8-річного віку.

Це дуже по-англійськи — одягати хлопчика в шорти, — пояснює експерт з етикету Вільям Хансон. — Брюки призначені для хлопчиків і чоловіків старшого віку, в той час як шорти для хлопчиків — це один з тих маркерів, які є у нас в Англії. Хоча часи (повільно) змінюються, штани для молодого хлопчика вважаються ознакою простолюдинів. І ні один поважаючий себе аристократ або королівський нащадок не захотів би ним рахуватися.

Це відповідає традиції, згідно з якою маленькі хлопчики не повинні носити довгі брюки. Вона бере початок у XVI столітті, коли з’явився термін «breeching» (походить від слова «breech», що означає «бриджі»).

© Instagram @thewindsorsfamily

А вам подобаються дитячі комбінезони в смужку?

Фото на анонс: Instagram @hushhush_biz