Краса та імя по спадку: Шарлотта Казірагі – копія своєї прабабусі-принцеси

540

Якщо у Великобританії піддані захоплюються красою і грацією Кейт Міддлтон, у Монако вони в захваті від Шарлотта Казірагі – онуки Грейс Келлі. Зазначимо, вчора дівчині виповнилося 33 роки.

У Монако Шарлотту Казірагі люблять. В Мережі та засоби масової інформації регулярно публікують новини про те, як живе дівчина, яку люблячи називають принцесою Монако (хоча формально вона не носить цей титул). Уважні користувачі Мережі регулярно відзначають схожість дівчини з її титулованої матір’ю – Кароліною, принцесою Монакської і Ганноверської. І це так! Дочка практично повторила її риси.

Принцесса Каролина и Шарлотта Казираги© Instagram @grimaldicasiraghi, @13.paola.13

Внучка Грейс Келлі – копія та іншого титулованої представниці роду. Вона повторила риси обличчя своєї прабабусі, ім’я якої носить – принцеси Шарлотти Грімальді.

Принцесса Шарлотта Гримальди и Шарлотта Казираги© Wikipedia, Depositphotos

У цієї жінки була дивовижна доля… Щоб у розпал Першої світової війни трон Монако не дістався представнику Німеччини Вільгельма фон Ураху, Шарлотта Грімальді – позашлюбна дочка князя Монако Луї II і співачки кабаре Марії Жюльєтт Луве – стала спадкоємною принцесою князівства.

© Instagram @dnaroyals

Вона була володаркою пишних темних волосся, чуттєвих губ, округлого підборіддя і мигдалеподібного розрізу очей. Вражаюче, як риси обличчя повторюються з покоління в покоління!

Принцесса Шарлотта Гримальди, принцесса Каролина и Шарлотта Казираги© Instagram @ladymwindsor

На свою вінценосну родичку схожа і кузина Шарлотта Казірагі – Полін Дюкрэ.

© Instagram @dnaroyals

Шарлотта Казірагі часто підкреслює свою схожість, зокрема, з мамою, принцесою Монакської і Ганноверської. Приміром, на церемонії вінчання з обранцем Дмитром Рассамом негласна принцеса Монако була явно нагадує вінчальним сукнею своєї мами, створеному Dior, яке Кароліна одягала на весіллі з Філіпом Жуно.

Символічно, що церемонія вінчання матері Шарлотта Казірагі відбулася 29 червня 1978 року. А її дочка пішла під вінець зі своїм обранцем у цей же день, але через 41 рік.

© Instagram @madameei

А ось інша кузіна Шарлотта Казірагі – Камілла Готтліб – донька принцеси Стефанії, успадкувала риси своєї знаменитої бабусі, Грейс Келлі. Втім, і Шарлотті присутній невловима схожість з принцесою Монако.

Внучка Грейс Келли Камилла Готтлиб© Instagram @jeezvintage/@camillerosegottlieb
Грейс Келли и ее внучки© Instagram @coutureandroyals/@camillerosegottlieb

А у вашій родині є приклади, коли разючу подібність переходить з покоління в покоління?

Фото на анонс: © Depositphotos, Wikipedia