Кришталеве весілля: Йосип Пригожин і Валерія відзначили 15 років у шлюбі

1443

Продюсер Йосип Пригожин і співачка Валерія – одна з найміцніших пар російського шоу-бізнесу. На особистих сторінках зірок регулярно оновлюються спільні фотографії – на радість численним шанувальникам. Так, наприклад, на минулих вихідних в особистому блозі Пригожина з’явилися кадри з благодійного забігу «Біжать серця», в якій він взяв участь разом з дружиною:

© Instagram @prigozhin_iosif

Шанувальники зоряної пари не змогли залишитися байдужими і пройти повз цих живих знімків:

Молодці!!! Я Вас люблю🙌👍😆

Які молодці! Ось це гідний приклад, а не нинішня молодь 💋🤘

💚💚💚 любимо вас!!!!👏🏻🔥 Було супер душевно! Фотка на 41 км гідна Оскара 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

А сьогодні Йосип розповів читачам свого блогу про те, що 5 червня вони з дружиною відзначають кришталеву річницю весілля – 15 років, і поділився архівними фотографіями.

5 червня — для нас визначна дата. Всупереч усім чуткам і прогнозами ми святкуємо сьогодні 15 -річчя з дня нашого весілля. Для нас це час пролетів як один день. Я як і раніше продовжую доглядати і дбати про свою кохану, як і в перший день нашої зустрічі. Не шоу-бізнесом єдиним😂🥇🏆❤️

© Instagram @prigozhin_iosif
© Instagram @prigozhin_iosif

Шанувальники та друзі сім’ї привітали зоряну пару зі знаменною подією в коментарях:

Вітаю і бажаю довгих років сімейного щастя!!! (Ігор Ніколаєв)

Захоплююся, тому що спостерігаю це постійно👏👏👏💐 (Лоліта Мілявська)

Як же це здорово ❤️❤️❤️ Любові на довгі роки вашої прекрасної, красивою сім’ї 🙏 (Альона Водонаєва)

Вітаю! Як це приголомшливо!👏 Дивлюся на вас і кожен раз серце завмирає від захоплення, ніжності і надії, що все-таки можливо зберегти і примножити любов з роками!🙏♥️💋💋💋 (Ірина Клявер)

Ми вас любимо всією сім’єю. Бережи Бог вашу любов❤️❤️❤️ (Сосо Павліашвілі)

Валерія також присвятила чоловікові зворушливий пост на своїй сторінці та розповіла про першу зустріч з майбутнім чоловіком:

5 червня — наше родинне свято, і сьогодні ми відзначаємо Кришталеве весілля, тобто нашій парі вже 15 років. А все починалося з того самого місця, де ми сфотографувалися кілька днів тому — ресторану «Ваніль». Саме там більше 16 років тому ми вперше зустрілися і більше не розлучалися. А може, ми щасливі весь цей час, і наше життя наповнене ароматом ванілі, тому що познайомилися в правильному місці? 😜 Коханий, ти самий кращий, і добре, що ми такі різні, добре, що сперечаємося, але все — таки любимо одне і те ж, інакше все було б не по-справжньому. ❤️❤️❤️ «Люди кажуть, ми не схожі, ми не схожі, але душею близнюки і серцем теж, і серце теж.. Люди кажуть».

© Instagram @valeriya

Нагадаємо, у Йосипа є троє дітей від двох шлюбів: син Дмитро і дочка Даная народилися у відносинах з першою дружиною Оленою, друга дружина Лейла Фаттахова подарувала продюсеру дочку Єлизавету. У Валерії теж є троє дітей: дочка Анна і сини Артемій і Арсеній від Олександра Шульгіна.

Лейла Фаттахова, Валерія і Йосип Пригожин з дочкою Лізою © Instagram @lizaprigozhina
Співачка Валерія з сином Арсенієм © Instagram @valeriya

До речі, не так давно річницю весілля відзначила і інша зоряна пара: Леонід Агутін і Анжеліка Варум вирішили відсвяткувати 20 років у шлюбі поїздкою у Венеції.

© Instagram @avarum
© Instagram @avarum

Читати також:

  • Валерія показала, хто в їх родині самий спортивний
  • Кінний похід: Валерія і Йосип Пригожин провели незабутній відпустку в горах
  • Валерія розбурхала шанувальників фото з немовлям
Всі фото ©Instagram @prigozhin_iosif