Нескінченне щастя: Марина Александрова показала фото з обома дітьми

1088

36-річна Марина Александрова не тільки талановита і затребувана актриса, але і щаслива дружина і мама двох дітей. Нагадаємо, що кінозірка народила сина Андрія (6) і дочку Катерину (3) у відносинах з режисером Першого каналу Андрієм Болтенко. Зіркові батьки – рідкісні гості на світських заходах і воліють дозовано ділиться подробицями приватного життя. І хоча своїх спадкоємців актриса розсекретила у минулому році, їх знімками вона як і раніше ділиться дуже рідко.

© Instagram @mar_alexandrova
© Instagram @mar_alexandrova

У ці вихідні Марина зробила подарунок шанувальникам і показала зворушливе спільне з дітьми фото на тлі річки.

Дорогоцінний час разом у правильному місці! – підписала фото Марина.

© Instagram @mar_alexandrova

Шанувальники захопилися ніжним кадром і засипали улюблену актрису компліментами. Крім того, вони обговорюють, як зросли і подорослішали діти Александрової.

Які ви всі гарні! Приємно дивитися на вашу сім’ю. І фільми з вашою участю

Хлопці дорослі вже зовсім! Марина – ви чудова мама!

Нескінченне щастя! Дітки поруч з мамою)

Також в коментарях відзначилася подруга Марини, актриса Яніна Студилина.

Які ви вже великі і симпатичні – написала вона.

© Instagram @mar_alexandrova

До речі, днями зіркова матуся показала кадри тренування, яку вона провела разом з сином. В парі забавних роликів Марина та Андрій виконують кілька спортивних вправ на дитячому майданчику під керівництвом тренера.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 21, 2019 at 5:59am PDT

Відомо, що кінозірка – прихильниця активного способу життя. Вона бігає вранці навіть на канікулах, любить велопрогулянки, а у відпустці воліє багато ходити, забиратися на гори і плавати. Так що, не дивно, що і своїх дітей вона привчає до спорту з юних років.

View this post on Instagram

A post shared by Марина Александрова (@mar_alexandrova) on Apr 8, 2019 at 9:12am PDT

До речі, одному з рідкісних інтерв’ю актриса розповіла, як материнство змінило її життя.

Я згодна з тим, що діти виховують нас. І я абсолютно впевнена в тому, що син і дочка зробили мене кращим, тому що я почала інакше ставитися до людей, більш терпимо. Терпіння — одне з головних якостей, що має бути присутнім у дорослого в стосунках з дитиною. Діти сприяють тому, щоб ми ставали кращими, вчилися любити, думали і дбали один про одного. Ти ніколи не поясниш людині, у якої немає дітей, що саме змінилося у твоєму житті.

Це важко передати словами. З появою дитини починаєш розуміти, що до цього моменту сила твоєї любові чимось обмежувалася, а зараз вона абсолютно безмежна! – впевнена Александрова.

© Instagram @mar_alexandrova
Фото на анонс: особистий блог зірки