Лера Кудрявцева та Ігор Макаров зворушливо привітали один одного з річницею весілля

804

Відома телеведуча Лєра Кудрявцева вийшла заміж за хокеїста Ігоря Макарова в червні 2013 року. І вчора знаменита пара відзначила річницю весілля – 6 років! Зворушливе привітання чоловікові теледіва опублікувала у своєму блозі:

Річниця весілля 💒 7 років тому ми принюхалися один до одного 🥰#6 років у шлюбі . Люблю тебе як і раніше мій чоловік ❤️ – написала зірка у одній із соціальних мереж.

© Instagram @leratv

У коментарях під ніжною фотографією Лери та Ігоря численні привітання з річницею залишили не тільки шанувальники знаменитостей, але і їх відомі друзі:

Вітаю вас мої дорогі! Щастя і любові!💐👏😘 – звернувся до подружжю Арман Давлетьяров, генеральний директор телеканалу МУЗ-ТВ.

Щастя і любові вам на довгі роки❤️ – написала Марія Погребняк.

Вітаємо ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Любов ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ – залишила коментар Анна Сєдокова.

© Instagram @igor_makarov25

Не зміг промовчати в цей день і сам Ігор Макаров. Він також опублікував в одній із соціальних мереж миле фото з дружиною, яке зворушливо підписав:

З річницею моя любов #6 років

Нагадаємо, 13 серпня минулого року Лера і Ігор стали батьками чарівної дівчинки, яку навали Машенькою. Телеведуча і спортсмен приховували від шанувальників обличчя маляти з перших днів її народження. І лише кілька днів тому вперше показали його у всій красі!

© Instagram @leratv

До речі, для Ігоря Макарова маленька Маша – перша дитина, а от у Кудрявцевої є ще 28-річний син Жан від першого шлюбу з музикантом Сергієм Ленюком. Примітно, що Лера старше свого нинішнього чоловіка на 16 років. Тому вона переконана, що у такого союзу є безліч плюсів:

Розповім всі принади різниці у віці. Не ревную, не истерю, мовчки змиваю засохлу зубну пасту в раковині. На питання «а можна піду потусити?» з радістю кажу «можна», передбачаючи як одна раскинусь на ліжку в позі зірочки з улюбленим серіалом. Якби мені було 20 років ми розлучилися б, напевно, через пару місяців. А тут причепитися ні до чого. Свобода 🗽 – поділилася раніше з фоловерами телеведуча.

© Instagram @leratv
Фото на анонс: особистий блог зірки.