Любов: Світлана Іванова показала дочки незвичайний зоопарк

1486

Світлана Іванова часто бере на знімальні майданчики своїх дітей. В перервах між роботою вона знаходить для них час і намагається вирватися на спільні прогулянки.

Читайте також:Дві орхідеї: Світлана Іванова показала фото з молодшою донькою з Ізраїлю

Зараз актриса працює над новим серіалом в Псковській області. Вона вирушила туди з дочками – Поліною і Мірою. У своєму блозі Світлана Іванова показала фотографії із зоопарку в Пушкінських горах. У 2000 році був створений розплідник птахів «Аргус», а в 2010 році назва змінилася на екопарк «Зооград». Тут на невеликій території зібрані вівці, козулі, свині і багато інші тварини.

Светлана ИвановаФото: Instagram @artistkaivanova

Світлана з дочкою погладили лося, зробили фотографії з ланню та козулями. Шанувальники актриси відзначили, що тваринам завжди краще на волі. Іванова розповіла, що в розпліднику знаходяться тварини, які були врятовані в дитинстві і зараз випускати на волю небезпечно для їх життя.

Дочь Светланы Ивановой ПолинаФото: Instagram @artistkaivanova

Нагадаємо, в травні минулого року Світлана Іванова стала мамою вдруге. Актриса народила своєму цивільному чоловіку Джаннику Файзієву дочка Світу. Вже через два місяці вона повернулася до роботи.

18 липня на своїй сторінці в блозі вона анонсувала вихід довгоочікуваного продовження серіалу «Тест на вагітність» в якому вона виконала головну роль. Іванова зізнавалася, що брала новонароджену дитину з собою на знімальний майданчик, щоб вчасно її годувати. Актриса є прихильницею грудного вигодовування і не хотіла садити дочка на суміші з першого місяця її народження.

В кінці грудня того ж року Іванова вийшла на сцену театру «Сучасник» – через рік після виходу в декрет.

До речі, цей же зоопарк відвідали і Вікторія і Антон Макарський з дітьми:

Чисте, неймовірно красива територія позитивних емоцій у лісі, доглянуті тварини живуть у величезних вольєрах і зовсім не бояться людей. Страуси, зубри, кенгуру, кабани, олені, вовки…. кого там тільки немає, територія величезна:) Діти в захваті! – написала Вікторія у блозі.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Makarskaya (@makarskie) on Jun 11, 2019 at 7:57am PDT

Читайте також:

  • Світлана Іванова розповіла, без чого не може обходитися вже 10 років
  • Найкращий стимул: Світлана Іванова розповіла, що готує донькам
  • Світлана Іванова вперше показала фото з обома дочками
Фото на анонсі: Instagram @artistkaivanova, @marinina_vika, @foto_xeniyasudenkova, Зооград