Любов, яку не сховаєш: Катерина Стриженова поділилася знімком з чоловіком і онуком

519

25 жовтня минулого року Катерина і Олександр Стриженовы відзначили сонячну весілля. Вони одружені вже 31 рік! Кризи відносин, складності в побуті, зіткнення характерів — здається, їм все дарма. Вони разом виховують дітей, відпочивають і, звісно, відзначають сімейні свята.

Читайте також:31 рік у шлюбі: як Стриженовы відзначили сонячну весілля

6 червня Олександру Стриженову виповнилося 50 років. Катерина зворушливо подравила дружина у своєму блозі, опублікувавши їх спільне фото. У кадр потрапив і маленький Петя — онук знаменитої пари.

Коханий, з днем народження!Я захоплююся тобою, я ціную тебе.Робота з тобою завжди адреналін!Ти — кращий партнер на сцені, Ти режисер моєму житті! ❤️

© Instagram @strizhenovae

Читайте також:Катерина і Олександр Стриженовы показали, як весело проводять час з онуком

Нагадаємо, що Петя (або, як ласкаво називають його в сім’ї, Петро Петрович) — поки єдиний онук подружжя Стриженовых. Хлопчик народився в шлюбі їх старшої дочки Анастасії з фінансистом Петром Грищенко. Дідусь і бабуся душі не чують у малюка і нерідко діляться спільними фото з ним.

© Instagram @strizhenovae

Читайте також:Ну дуже серйозний: нове фото онука Катерини Стриженовой захопило шанувальників

Також у пари є і друга дочка — Олександра, яка зараз навчається в МДУ. Не так давно Катерина Стриженова зізналася у своєму мікроблозі:

Все частіше чуємо від молодшої дочки: «а у мене свої справи,у мене інші плани».Не можу звикнути….розумію ,що нерозумно ображатися, намагаюся перебудувати свідомість і прийняти,що моя дитина виросла!!!

© Instagram @strizhenovae

Вітаємо Олександра Стриженова з ювілеєм і чекаємо нових спільних фото пари!

Фото на анонс: Instagram @strizhenovae