Ляйсан Утяшева показала вправу з дитинства для підтягнутих ніжок

943

Ляйсан Утяшева — не тільки гімнастка, спортсменка і мама двох дітей, Роберта (6 років) і Софії (4 роки), але і активний користувач соцмереж. У своєму особистому блозі вона веде постійну рубрику #зарядкасляйсан. Вона регулярно показує відео з тренуваннями і ділиться з прихильницями радами.

Читайте також:Реально працюють: Ляйсан Утяшева показала три вправи для схуднення

До речі, зовсім нещодавно молода мама розповіла, як зробити заняття спортом ще приємніше і веселіше:

Як все було: ми дітей непомітно записали на диктофон (поки вони щось співали собі під ніс) і на це написали в таємниці від них музон. Потім був сюрприз. Після цього ми не можемо зіскочити з цих пісень всією родиною!

Вийшло те, що вийшло. Але мама з татом і діти тепер роблять зарядку тільки під ці пісні. Це одна з них. Автор мелодії — Роберт.

Раджу в рамках експерименту поставте своїм діткам це музло і подивитися реакцію… А краще запишіть своїх, і зробіть трек. Це того варто. Всім мир, музон і зарядка.

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on May 21, 2019 at 12:18pm PDT

Вчора гімнастка виклала в свій особистий блог відео, на якому докладно показала, як поліпшити внутрішню поверхню стегна проблемну зону багатьох жінок. До речі, на цей раз її тренування проходило під музику, яку написала дочка.

Продовжуємо #зарядкасляйсанВ цей раз вправи на саме важке для прокачування місце — внутрішню поверхню стегна 😎Вправи з часів гімнастичного ЗФП, дуже ефективне і, при правильному виконанні, ви оціните його … Стрункі ніжки я вам гарантую ❣P. S. в цей раз саундтрек для зарядки від Софії Волі. Саме так у виставі Софійки звучать пісні англійською.

Читайте також:Для красивої спини і здорової попереку: Ляйсан Утяшева показала прості вправи

  • У першій вправі додаємо роботу стопи, тягнемо сильно і так само сильно згинаємо на себе, при цьому живіт повинен бути втягнутий, намагаємося не виляти тазом. Рекомендую мінімум 20 разів.
  • У другій вправі розводимо ноги на ВАШУ амплітуду. Важливо відчувати напругу в стегнах, але при цьому зберегти пряме положення ніг, тобто не згинати коліна. Рекомендація від мене — 25 підйомів ноги.

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Jun 11, 2019 at 1:22pm PDT

Шанувальники відомої спортсменки оцінили і дієві вправи, та веселий підхід до мами занять:

Зарядка супер. Пісня взагалі вогонь😆

А я з англійською не дружу, подумала, що за класна пісня, треба собі скачати😂

Просто естетична насолода дивитися на вас🌹

А ось які вправи виконує актриса Евеліна Бледанс, щоб бути у формі:

View this post on Instagram

A post shared by Evelina Bledans (@bledans) on May 5, 2019 at 2:47am PDT

Варто зазначити, що для того, щоб виглядати шикарно, не обов’язково ходити в спортзал. Для тренувань можна використовувати звичайну сходи. Так, наприклад, співачка Поліна Гагаріна поділилася фрагментом відео з тренування, зробивши акцент на вправі для стрункості ніг. Як його виконувати: присідання, підйом на одну сходинку і мах ногою верх. Потім знову присідання і те ж – іншою ногою.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 24, 2019 at 12:47am PDT

Нагадаємо, Ляйсан Утяшева одружена з шоуменом Павлом Волею. Знаменитості одружилися у 2012 році, а вже через рік на світ з’явився їхній первісток Роберт. Ще через два роки спортсменка народила доньку Софію. Обидві дитини з’явилися на світ в одній з престижних клінік Америки.

© Instagram @liasanutiasheva
Фото на анонс: © Instagram @liasanutiasheva