Як же етикет? Кейт Міддлтон вибирає некоролевские сумочки

666

Герцогиню Кембриджську називають ідеальною майбутньою королевою. Вона не стає учасницею скандальних історій (фото папарацці минулих років не в рахунок), виховує спадкоємців, курирує благодійні організації і дотримується королівський етикет.

Читайте також:20 правил етикету, які дотримуються члени королівської сім’ї

Однак уважні користувачі Мережі помітили, що в один з своїх недавніх неофіційних виходів у світ Кейт Міддлтон вирішила звичного аксесуару той, що найчастіше носять дівчата, не обтяжені титулами. Приміром, її молодша сестра Піппа.

Нагадаємо, герцогиня Кембриджська супроводжувала принца Вільяма, коли той брав участь у благодійному матчі в поло. Поки майбутній король боровся за перемогу, багатодітна мама бавилася з дітьми. В її образі була незвичайна деталь – сумочка через плече. Кейт Міддлтон віддала перевагу бренду Mulberry. Вибір аксесуара логічний для молодих мам: зручно, сумку не доводиться тримати в руках.

© Instagram @cambridgeandsussexkids, @duchess_catherine_m

Виявилося, схожі сумочки Кейт Міддлтон носить і під час своїх робочих зустрічей. Відзначимо, що вона елегантно тримає їх у руці.

© Instagram @hrh_duke_and_duchess_cambridge

Імовірно, Кейт Міддлтон перейняла любов до маленьких сумочок, які можна носити як в руках, так і через плече, від своєї молодшої сестри. Піппа – давня шанувальниця подібних моделей. Їх у її колекції безліч.

Читайте також:Хочу як у сестри: вагітна Піппа скопіювала образ Кейт Міддлтон

А так як молодша Міддлтон не зобов’язана дотримуватися королівський етикет, вона носить улюблені сумочки так, як їй зручно: на ланцюжку або ремінці через плече.

© Instagram @pippa.middleton.matthews, @secretofellie, @carmenspadilla, @prettygirl_skystyles

Втім, перш сестри Міддлтон воліли об’ємні сумки. Такі моделі вибирала Кейт на початку своїх відносин з принцом Вільямом

© Instagram @royally_yourz
© Instagram @royally_yourz

І Піппа носила об’ємні сумочки та сумки

© Instagram @pippa.middleton.matthews
© Instagram @pippa.middleton.matthews

Як виявилося, молода мама Кейт Міддлтон і зараз може захопити з собою об’ємну сумку – коли відправляється з дітьми на пікнік. Напевно всередині вологі серветки, пляшка з водою і інші різні дрібниці, які потрібні мамам.

Читайте також:Батьки Кейт Міддлтон продають її триповерхову квартиру

А клатч такий милий, маленький… Він лише для офіційних виходів у світ. Що ж носить у ній Кейт Міддлтон? Відповідь на питання дала біограф герцогині Марсія Муді. На сторінках своєї книги «Кейт. Біографія» автор пише про вміст клатча дружини принца Вільяма. Це «компактне дзеркало, серветки для обличчя, хустку і бальзам для губ». Нічого зайвого!

У клатч є й інше призначення. По королівському етикету він оберігає від небажаних рукостискань. Тому часто носять перед собою, тримаючи двома руками.

© Instagram @kensingtonroyal
© Instagram @hrh_duke_and_duchess_cambridge

А які сумки або сумочки ви надаєте перевагу?

Фото на анонс: Instagram @just.royal.family, @duchess_kate_