Хто тут мама? Різ Візерспун з донькою виглядають наче близнючки

1001

Схожість 43-річної Різ Уізерспун і її 20-річної дочки вражає шанувальників вже не перший рік. Але чим старше стає дівчина, тим більше рис у ній простежується від мами. Шанувальники не сумніваються, що коли-небудь Ава стане такою ж знаменитою. Юну блондинку і зараз частенько приймають за її знамениту маму.

Люди постійно підходять до неї і вітають з прем’єрою або говорять, як їм сподобалася її, тобто насправді моя, остання роль, — розповіла актриса одного разу в інтерв’ю інтернет-порталу E!

© Instagram @avaphillippe

До речі, у мами і доньки склалися надзвичайно довірливі стосунки. Під час зйомки для бренду Rodarte актриса зізналася, що у них багато спільного:

Я думаю, що ми з Авою дуже схожі тим, що ми маємо свою думку і вміємо співчувати. У дочки завжди були свої ідеї, і мені подобається спостерігати за тим, як вона себе виражає. Ава завжди турбується про сім’ю і присвячує мене проблеми, з якими стикаються молоді дівчата.

Ось і на новому фото, яке опублікувала у своєму особистому блозі Різ, маму з донькою не відрізнити, адже вони виглядають як близнята. А з новою стрижкою Візерспун ще молодше!

Обідаємо з моєю дівчинкою 🥰, — ніжно підписала знімок актриса.

© Instagram @reesewitherspoon

Однак Ава не наслідує мамі у всьому. Дівчина вважає, що найголовніше – залишатися індивідуальністю.

І хоча я приймаю поради мами, я все одно залишаюся сама собою. Ми погоджуємося у багатьох моментах, але у нас все одно різні смаки. Вона поважає мою позицію і дозволяє висловлювати її через одяг. Я вважаю, що для підлітків важливо отримувати поради від старших, так і певну свободу. Моя мама дійсно вміє балансувати.

Візерспун також зізнається, що ніколи не була «поганим поліцейським» в родині. Вона стала для своїх дітей іншому. Актриса може годинами базікати з донькою по телефону, а також ділиться з мамою найпотаємнішим.

Instagram @avaphillippe

Нагадаємо, Різ Уізерспун дев’ять років була одружена з колегою, 44-річним Райаном Філліппом. Вони познайомилися на знімальному майданчику і миттєво закохалися один в одного. Незважаючи на те, що пара все-таки розлучилася, доказом їх любові стали двоє чудових дітей — дочка Ава і син Дікон.

© Instagram @ryanphillippe
Фото на анонс: Instagram @reesewitherspoon