Ляйсан Утяшева розповіла, як боротися з осінньою нудьгою

986

33-річна Ляйсан Утяшева – успішна телеведуча, мама двох дітей, народжених у шлюбі з шоуменом Павлом Волею і просто неймовірно красива жінка. Вона – популизатор здорового способу життя творець авторських курсів для відновлення здоров’я і курсу тренувань для схуднення і гнучкості.

Вона регулярно ділиться в особистому блозі корисними лайфхаками і радами, а також створила окремий блог, який присвячений постійній роботі над собою і над своїм тілом. Наприклад, в кінці серпня телезірка показала ефективні вправи для здорової спини і розтяжки. Відео з тренуванням підготовлено спільно з кандидатом медичних наук Юлією Блюм. Лікар за спеціальностями ортопедія, травматологія, невралгія, реабілітація та спортивна медицина коментує вправи, які виконує Ляйсан Утяшева.

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Aug 17, 2019 at 11:26до PDT

У ці вихідні знаменитість вирішила підняти настрій своїм передплатникам і поділилася своїм списком принципів і нагадувань, які допоможуть подолати осінню нудьгу і насолоджуватися життям.

Осінь навіває відчуття дискомфорту?Виправляємо ситуацію!

ТОП принципів і нагадувань, які допоможуть жити з комфортом і насолоджуватися!

1. Краще зробити і пошкодувати, ніж не зробити і пожалетьОдин з найбільш банальних принципів, яким ми, тим не менш, нехтуємо. Завжди нагадуйте собі, що досвід і спогади про зроблене залишаться на все життя, або не залишаться… Але в другому випадку не буде нічого — ні поганого, ні хорошого.

2. Звичка виробляється за 21 день»Потерпіти» потрібно всього 3 тижні, а потім нова звичка міцно закріпиться у вашому житті. І, до речі, з кожним днем виконувати її буде простіше.

3. Ніколи нікому нічого не доказывайтеПотому, що це неможливо. А ще зайва трата часу.

4. Більше робіть, менше говоритеВо-перше, ви будете краще стежити за своїми обіцянками, а по-друге, станете «людиною дії».

5. Поводьтеся з людьми так, як хотілося, щоб вчинили з вамиОб це теж часто забувають. Але цей принцип дуже важливо пам’ятати і слідувати йому.Про цих принципах знає кожен з нас.Але варто їм?

Шанувальники дякують знаменитість за корисні поради і залишають щирі компліменти її красі і женственнности.

Намагаюся слідувати й за життя мені це допомагає! Яка Ви красива! Спасибі!

Дякую, що нагадали про принципи і що потрібно не тільки знати, але і жити за цими принципами! Щодо звичок, потрібно дуже сильно напевно захотіти, бажання є, але на дії слідувати новій звичкою не вистачає енергії або мізків….

Все в точку і саме зараз для мене. Спасибі вам величезне Ляйсан!

Нагадаємо, що Ляйсан Утяшева і Павло Воля одружилися восени 2012 року. Зіркова пара познайомилася на одному зі світських заходів і кілька років вони просто дружили. Однак незабаром дружба переросла в кохання. Весільне торжество пройшло скромно, без гостей, ресторану і навіть без весільних нарядів. Ляйсан і Павло розписалися у звичайному столичному Рагсі. У травні 2013 року у знаменитих подружжя народився первісток, син Роберт, а через 2 роки з’явилася дочка Софія.

© Instagram @liasanutiasheva

Зіркові батьки поки приховують своїх спадкоємців і рідко діляться сімейними кадрами. Раніше Ляйсан пояснила, чому Роберта і Софії поки немає в публічному просторі.

Хочу, щоб мої діти в усвідомленому віці вибрали ті фотографії, які хотіли б викласти. Раптом до мене підійде Роберт років через п’ять і скаже: «Мама, наді мною однокласники сміються, знайшли фотографію в памперсі в твоєму Instagram». Я не маю права за них вирішувати. Якщо їм це буде потрібно, вони самі собі заведуть акаунти.

View this post on Instagram

A post shared by Ляйсан Утяшева (@liasanutiasheva) on Aug 7, 2019 at 11:59am PDT

Фото на анонс: Instagram @liasanutiasheva, @telo.silavoli24