Ліза арзамасова похвалилася оригінальною колискою сина

253

Обличчя хлопчика вона поки не показує шанувальникам.

Актриса ліза арзамасова ось уже півмісяця знаходиться в статусі молодої мами. Днями вона розкрила шанувальникам ім’я спадкоємця, а тепер показала і придбану для нього колиску. На фото видно, що та зробила у формі коляски – з плетеною люлькою і дерев’яними колесами.

— з гумором підписала знімок зірка.

» найкраще, цікаве і таке улюблене кіно в твоєму житті, ліза!!! 👏 ❤ 😙 «, «ой, як мило! які ви гарненькі, прехорошенькие 🔥 🔥 🔥 » » » самий цимус цієї фотографії, рожева п’ята 😉 😉 😉 «, «які ж ці п’ятки рідні і солодкі», » найважливіша роль, на все життя ❤️ »,

– зворушилися передплатники.

Також знаменитість поділилася з ними своїми відчуттями в новій ролі:

«друзі дзвонять, запитують: «ну як ти? ну як»?

А як я? встра️ вбудовуюся в нову систему координат з поглядом всередину. Командує парадом лев ілліч. ☀️ 🦁 🐠 ».

Нагадаємо, наприкінці грудня минулого року зірка «татових дочок» вийшла заміж за фігуриста іллю авербуха. У травні стало відомо про її вагітність.

Для арзамасової цей шлюб – перший, а ось спортсмен вже був одружений на фігуристці ірині лобачової. У нього є 17-річний син мартін.

Актриса і фігурист познайомилися ще в 2010 році на шоу «лід і полум’я», де єлизавета в якості учасниці виступала з другом авербуха – максимом ставиським. Вони дійшли до фіналу і посіли друге місце. Про роман тоді мови, звичайно, не йшло, адже арзамасовій на той момент було всього 15 років. Однак через роки вона і її обранець публічно підтвердили свої відносини.