Літні гулянки: Єлизавета Боярська показала нове фото з 5-місячним сином

519

33-річна Єлизавета Боярська – гідна продовжувачка акторської династії Боярських, щаслива дружина актора Максима Матвєєва і мама двох чудових синів: 7-річного Андрія та 5-місячного Григорія.

Читайте також:Єлизавета Боярська показала фото всіх представників своєї акторської династії

© Instagram @maxim_matveev

Єлизавета вже зізнавалася, що бути мамою краще, ніж актрисою:

Знаю, що довго без цієї професії існувати не зможу, але вже точно не буду шаленіти, щоб намагатися встигнути все. Поки хочу сидіти вдома зі своїми хлопцями, дивитися, як вони ростуть, водити їх на заняття, їздити з ними в різні місця. Від цього я отримую справжнє задоволення, відчуваю себе повноцінною, успішною, реалізованої і щасливою.

© Instagram @lizavetabo

Вчора молода мама виклала нове фото з літньої прогулянки з малюком і задалася питанням: як захистити дітей від надзвичайного впливу соціальних мереж?

Літні гулянки🙃 Сьогодні на дитячому майданчику слухала як дві дівчинки 7 і 9 років обговорювали скільки у кого лайків, судячи з усього під якийсь фотографією. І міцно задумалася. Я от особисто поки навіть не знаю, як з дітьми говорити про тлінність всіх цих «лайків». А доведеться, адже тепер це ціла нова планета соц.мереж та іншого. Благо потім все-таки побігли грати в хованки))))))

© Instagram @lizavetabo

Шанувальники актриси жваво відреагували на цей пост, поділившись методами і радами, а деякі розповіли про свій досвід:

У нас діти в міському таборі здають телефон вранці, а ввечері йдучи додому отримують. Перший день скандал! Всі доводять, що у них дуже важливі справи в телефоні;))) Але вже вдень забувають про нього, починають грати в звичайні дитячі ігри. Катаються на роликах і головне, спілкуються!!!! 😍 Але взяти телефон і мамі подзвонити, завжди можна! 🤗

Мої діти ,приготовлену мною їжу оцінюють лайками 😬 прямо так і кажуть :- Мама, твоя їжа сьогодні набрала 3тис лайків! Ой, ні! Вже 10 тисяч лайків!!!! 👍

Така ж проблема, моїм 8, теж цікаво хто скільки лайків зібрав. Кожен день їм кажу як це все не важливо. Ходимо в музей щотижня, читаємо книги і подорожуємо. Але треба пам’ятати, що це високотехнологічне покоління, технології у них в крові і важливо навчити правильно користуватися цим, а не забороняти.

Добрий день! Як смішно не звучало — я проти гаджетів в руках дітей. Я користуюся Інтернетом 23 роки… Моїй доньці 10 років. Вона єдина в класі, хто ходить з кнопковим телефоном. Вона не сидить в планшетника — у неї немає часу на це. Плавання, театральна студія, англійська… вона завантажена по повній. Перед сном обов’язково читати. Вона обожнює книжкові магазини — ми з нею збираємо бібліотеку. Сторінку тут ведемо ми разом — її участь 5%. Інтернет для дітей не є добре. Вона це розуміє і у нас немає з цим проблем.😊

До речі, зовсім недавно відомий педіатр Євген Комаровський розповів, з якого віку дітям можна використовувати гаджети:

Якщо дитина використовує гаджети до того, як починає пізнавати основи устрою життя, швидше за все, це може впливати на психіку, порушувати координацію рухів, призводити до травматизму і так далі. Дитина бачить, як котиться м’яч, а потім падає в річку. У реальному житті реакція буде за типом «наша Таня голосно плаче». А коли це сталося на екрані, дитина не розуміє, що м’яч зник назавжди.

Як лікар, я категорично проти комп’ютерних ігор до дворічного віку. Далі є стандартне правило, яке батькам шалено складно дотримуватися, — не більше двох годин екранного часу в добу.

© Instagram @doctor_komarovskiy

Нагадаємо, Єлизавета Боярська та Максим Матвєєв — не тільки одна з найкрасивіших акторських пар Росії, але і найбільш таємничих: лише нещодавно подружжя показали свого первістка. Але з появою на світ другого сина акторська пара трохи послабила режим секретності, і тепер сімейні фото в їх блогах з’являються набагато частіше.

© Instagram @maxim_matveev_
Фото на анонс: Instagram @lizavetabo