Майже як рибка: молодший син Галини Юдашкиной навчився плавати

980

29-річна Галина Юдашкіна в кінці серпня в особистому блозі повідомила численним шанувальникам важливі новини: вона разом з чоловіком Петром Максаковым і двома синами, 3-річним Анатолієм і однорічним Аркадієм, переїхала в Гонконг.

© Instagram @gyudashkina

Галина показала, як проходив їх переліт, виклала відео з аеропорту, на якому видно, наскільки багато речей вони везуть з собою – по всій видимості, вони дійсно збираються затриматися. А пізніше вона виклала кадри з видом з вікна нової квартири.

Відлітаємо на довгий час у Гонконг, тепер будемо розбудовуватися там, – написала у своєму особистому блозі Юдашкіна.

Детальніше:На новому місці: Галина Юдашкіна переїхала в Гонконг з родиною

Зіркове подружжя обживаються на новому мрії і діляться з шанувальниками кадрами Гонконгу. До речі, Галина розповіла, що вони планують якомога краще пізнати це місто, а вивчення почали з екскурсії в Гонконгський музей науки. Оригінальність цього музею полягає в тому, що всі інтерактивні експонати, а це значить, їх можна чіпати і навіть ставити над ними міні-експерименти, відчувши себе великою дитиною в чотириповерховій будівлі.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 30, 2019 at 5:05am PDT

А сьогодні Марина Юдашкіна, мама Галини, з гордістю поділилася відеороликом, на якому її молодший онук Аркадій зображений під час тренування з плавання. Видно, що малюк насолоджується водною стихією і цілком впевнено почуває себе у воді, хоча поки і використовує надувні нарукавники. Захоплені шанувальники маленьким плавцем і впевнені, що зовсім скоро Аркаша вже буде плавати наввипередки зі старшим братом.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 3, 2019 at 4:19am PDT

© Instagram @gyudashkina

Знаменита матуся намагається всебічно розвивати своїх синів, тому прагне до того, щоб хлопці спробували різні заняття і пізніше вибрали те, що їм дійсно по душі. Відомо, що старший, Анатолій, займається дзюдо, вивчає іноземні мови і займається в акторській студії. А 8 березня зоряний спадкоємець порадував маму смачними млинцями власного приготування.

До речі, річний відпуск зоряне сімейство провело в Ізраїлі. Юдашкіна регулярно ділилася барвистими відпускними кадрами з синами. Анатолій і Аркадій дуже підросли за це літо і набралися сил. Хлопці багато часу проводили на пляжі біля моря, весело грали і будували замки з піску.

Цей містер був шалено щасливий моря і піску, особливо коли хочеться все спробувати на смак, – розповіла про молодшого сина Галина.

© Instagram @gyudashkina

До речі, вчені вважають, що плавання в ранньому віці має безліч позитивних моментів і благотворно впливає на дитячий організм. Діти, які навчаються плавати з пелюшок ростуть здоровими, загартованими і психічно врівноваженими, а також раніше починають ходити і говорити. Відомо, що мама двох доньок, актриса Анна Хилькевич віддала своїх спадкоємців на плавання з 2-х місяців. А в лютому цього року зіркова матуся похвалилася першими успіхами старшої доньки, 3-річній Арианны.

Ось що басейн, який знаходиться завжди під рукою, робить! Не знаю, пов’язано те, що я старшої прищеплювала любов до басейну з 2х місяців чи ні, але те, що Ариаша початку тут плавати – факт))) приблизно місяць тому вона відчула себе впевнено у воді, пірнала нескінченну безліч разів, виконувала різні завдання у воді.

Фото на анонс: Instagram @gyudashkina