Маленьке диво: Райан Рейнольдс показав новонароджену дочку

2002

31-річна Блейк Лайвлі і 42-річний Райан Рейнольдс – не тільки популярні голлівудські актори, але й турботливі батьки трьох чарівних дочок: 4-річної Джеймс, крихти Інес, якому у вересні виповнилося 3 роки, і дівчинки, яка з’явилася на світ у цьому серпні. Ім’я дитини досі невідомо, але підлога батьки розсекретили. А сьогодні Райан опублікував у своєму особистому блозі фото з дружиною і новонародженою дівчинкою, щоправда, прикривши її личко стікером.

Twitter @VancityReynolds

До речі, раніше знамениті подружжя говорили в інтерв’ю, що мріють про велику сім’ю, адже вони обидва виросли в багатодітних сім’ях.

Я дуже сподіваюся передати дітям правильне ставлення до сімейних цінностей: цінувати свою сім’ю і свою особисту життя понад усе на світі. Любити той хаос, шум і плутанину, які завжди бувають у великих сім’ях. Без них життя набагато менш повна і насичена, – каже Лайвлі.

Я ніколи не був хлопцем, що виходить з бару в три години ранку, принаймні, про це хтось знає, – розповів Рейнольдс. – Народження дочки було для мене мрією. Якщо б у мене було дев’ять дочок, я був би в захваті.

© Instagram @ryan_reynolds_officialfan

Про третьої вагітності Блейк офіційно оголосила на початку травня, показавши кругленький животик на прем’єрному показі анімаційного фільму «Покемон. Детектив Пікачу». Майбутня матуся вибрала для виходу в світ облягаючу сукню лимонного відтінку на тонких бретелях від бренду Retrofête.

© Instagram @blakelively

Варто відзначити, що зоряна пара воліє приховувати подробиці приватного життя, тому їх чудових спадкоємиць весь світ вперше побачив лише в кінці 2016 року. Райан і Блейк взяли дочок з собою на урочисте відкриття іменної зірки Рейнольдса на голлівудській «Алеї слави». До речі, відомо, що старшу дочку назвали Джеймс на честь дідуся, батька Рейнольдса.

© Instagram @ryan_reynolds_officialfan

Подружжя ведуть затишну заміську життя зі своїми дівчинками. Їх особняк розташований в місті Бедфорд, штат Нью-Йорк. Як зазначають західні видання, зіркові батьки придбали нерухомість вартістю понад 2 мільйонів доларів у січні 2012 року. Сусідами Блейк Лайвлі і Райана Рейнольдса є такі знаменитості, як Ральф Лорен, Брюс Вілліс, Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс. Лайвлі з чоловіком і доньками часто катаються верхи, обідають в місцевих ресторанах і організовують вечірки на задньому дворі свого будинку.

Вони переїхали в передмістя і ведуть досить консервативний спосіб життя. Вони вибрали дуже традиційний тип будинку для людей, які працюють у Голлівуді. Вони хотіли будинок з характером, а не модний і сучасний, – цитує інсайдера одне із західних видань.

© Instagram @blakelively
Фото на анонс: Instagram @alwayslively