Майже 1,5 місяця: Маргарита Мамун показала підрослого сина

625

24-річна гімнастка Маргарита Мамун, яка 3 жовтня подарувала своєму чоловікові, 31-річному плавцю Олександру Сухорукову, чудесного малюка, продемонструвала нове фото з малюком.

З молочним скибочкою ♥️ – прокоментувала знімок знаменитість.

© Instagram @ritamamun

Цей кадр захопив передплатників спортсменки:

Рита вам так личить бути з «скибочкою😊» це так мииииллоооо💃🤗🤗🤗

Яка дитина😍😍😍

Дуже зворушливе фото ❤️

Солоденький клубочок щастя👼

– буквально засипали гімнастку подібними коментарями її шанувальники.

Читайте також:Ще один малюк: Маргарита Мамун поділилася зворушливим фото з новим членом сім’ї

Зазначимо, що олімпійська чемпіонка ще не продемонструвала повністю особа крихти. Наприклад, на знімку, зробленому в перші хвилини життя дитини, видно носик і один його око.

© Instagram @ritamamun

Та інші рідкісні фото не дозволяють зрозуміти, на кого більше схожий малюк. А ось ім’я дитини молоді батьки розсекретили практично відразу. Маргарита опублікувала своє фото після виписки з пологового будинку, яка підписала так:

Лев Олександрович вдома!))

© Instagram @ritamamun

Серед значень імені Лев є такі характеристики, як завзятість і амбітність. Втім, ці якості хлопчик явно успадкує від батьків. Адже без них неможливості домагатися спортивних перемог. А вони у Маргарити і її чоловіка є. І які!

Читайте також:Любов: Маргарита Мамун показала кадр з новонародженим сином і чоловіком

Маргарита Мамун – олімпійська чемпіонка, семиразова чемпіонка світу з художньої гімнастики, чотириразова чемпіонка Європи, чотириразова переможниця Універсіади в Казані, чемпіонка I Європейських ігор 2015 року в Баку, багаторазова переможниця Гран-прі та етапів Кубка світу. Звання і нагороди батька малюка Олександра Сухорукова: Заслужений майстер спорту Росії, удостоєний медалі ордена «За заслуги перед Вітчизною» II ступеня – за великий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, високі спортивні досягнення на Іграх XXIX Олімпіади 2008 року в Пекіні та Почесна грамота Президента Російської Федерації за високі спортивні досягнення на XXVII Всесвітньої літньої універсіади 2013 року в місті Казані.

© Instagram @ritamamun

А у вашого малюка є миле домашнє прізвисько?

Фото на анонс: Instagram @ritamamun