Татові гени: шанувальники порівнюють Стас Костюшкін в дитинстві і його молодшого сина

410

47-річний Стас Костюшкін — не тільки популярний співак і зірка естради, але і турботливий багатодітний батько. Нагадаємо, що у Костюшкін троє синів: 16-річний Мартін, який народився у першому шлюбі співака, а також 12-річний Богдан і 3-річний Мирон, які з’явилися на світ у нинішньому шлюбі Стаса з чемпіонкою світу з акробатики Юлією Клоковой. Знаменита пара разом вже 15 років і часто ділиться сімейними знімками і новинами про синів у соцмережах.

© Instagram @stas_kostyushkin_official, @karapylka

Сьогодні Костюшкін вирішив порадувати шанувальників своїм дитячим знімком і знову спровокував обговорення про те, на кого ж більше схожий його молодший син.

Рубрика «Коли я молодушкой была», — жартівливо підписав знімок Стас.

© Instagram @stas_kostyushkin_official

Читайте також:Татів син: Володимир Пресняков поділився забавним відео з 4-річним Темою

Шанувальники прийшли в захват від рідкісного кадру з сімейного альбому і залишають компліменти улюбленому співакові, а також обговорюють неймовірну схожість Стаса і його молодшого сина Мирона.

Нічого собі! Ви зовсім не змінилися) такий же очаровашка!

Тепер зрозуміло в кого Мирон такий красень! Гени!!!

Круто, що зберегли цей добрий погляд крізь роки

© Instagram @karapylka, @stas_kostyushkin_official

В коментарях також відзначився батько Стаса, відомий петербурзький саксофоніст Михайло Йосипович.

Пам’ятаю як ти, малюк, плутав слова: поки — копа)) і т. д. — написав він.

Читайте також:З поповненням: у Костюшкиных з’явилася… дочка!

До речі, дружина співака Юлія вже піднімала питання про те, на кого більше схожі їх сини.

Коли мені кажуть, що Мирон вилитий Тато, а я не зрозуміло де була, (про Богдана не сперечаюся, я просто дивлюся на цю фотку. Я зліва, Мі праворуч у віці одного року, — написала вона минулого літа в особистому блозі і показала колаж із своєї дитячої фотографії та дитячої фотографії Мирона.

Шанувальники тоді так і не прийшли до єдиної думки, вирішивши, що молодший Костюшкін взяв усе найкраще і від тата, і від мами.

© Instagram @karapylka

Читайте також:«Не уявляю життя без тебе»: Стас Костюшкін зворушливо привітав дружину з днем народження

До речі, в недавньому інтерв’ю зіркове подружжя розповіли про захоплення своїх синів. З’ясувалося, що Богдан займається бойовими єдиноборствами, а у вільний від школи і тренувань час малює і захоплюється мультиплікацією. Мирон ж поки занадто малий для спорту. За словами Юлії, у неї ще є час придивитися до його інтересам, а поки малюк просто насолоджується дитинством. Днями він разом з татом сходив на силове тренування, так що, можливо, в недалекому майбутньому малюк складе йому гідну конкуренцію в спортивному залі.

© Instagram @stas_kostyushkin_official

Там же Стас розповів, що намагається спілкуватися і виховувати хлопчиків так, як це робив його батько.

Намагаюся спілкуватися з дітьми, як батько спілкувався зі мною. Це більше схоже на відносини між старшим і молодшим братом — вони більш довірливі, ніж у тата і сина. Іноді в розмові можу сказати: «Братан, ти що робиш?!» Загалом, знаходжу спільну мову різними способами. Я все знаю про комп’ютерні ігри, фільми, новинки Інтернету. Намагаюся вникати в інтереси синів, щоб тримати руку на пульсі не тільки моди, але і інтересів моїх дітей, — каже співак.

Фото на анонс: Instagram @stas_kostyushkin_official