Макіяж на випускний 2018 року

661

випускний бал-відповідальний захід, до якого старшокласниці готуються чи не з початку навчального року. Ретельно продуманий образ-це запорука того, що його запам’ятають і оцінять по достоїнству. Візаж-одна з його складових. Ознайомтеся, який макіяж на випускний актуальний в 2018 році.

Гарний макіяж на випускний для карих очей

Молоді люди чекають з нетерпінням випускний, адже після нього почнеться доросле життя. Дівчатам важливо створити витончений образ романтичною і ніжною леді. Гарний макіяж допоможе реалізувати таку задумку. Для цього врахуйте особливості зовнішності, колірну гамму, в якій виконаний наряд, його фасон, а також візьміть до уваги специфіку святкової зачіски.

Розглянемо, як зробити ніжний макіяж власницям карих очей.

Візажисти рекомендують скористатися технікою smoky eyes. При цьому уникайте агресивних кольорів і занадто різкого контрасту. Візьміть на озброєння такі поради:

  • використовуйте сіро-коричневі і шоколадні відтінки, комбінуйте їх з зеленими, золотистими, бежевими і персиковими палітрами кольорів, зверніть увагу на поєднання оранжевого і кольору кориці;
  • зробіть яскравий акцент вертикально навколо очей;
  • підкресліть вилиці рум’янами персикового, коралового або рожево-коричневого тонів;
  • для губ скористайтеся нюдовой помадою, блиском персикового або карамельного кольору.

Ці принципи допоможуть зробити акцент на очах. Вони створять образ загадкової і витонченої дівчини. Уникайте олівців для очей, не виділяйте надмірно брови. Пам’ятайте: макіяж повинен підкреслити свіжість обличчя дівчини.

Макіяж на випускний під фіолетове плаття

Серед модних кольорів для вечірнього гардеробу стилісти називають фіолетовий. Якщо вирішили слідувати тренду і вибрали для випускного балу плаття аристократичного фіолетового кольору, то зверніть увагу на варіанти макіяжу, який доповнить образ.

Оскільки фіолетовий колір глибокий і привабливий, то важливо підібрати тип візажу, який би додавав ніжності і романтичності власниці такого сукні. Підійде неяскравий макіяж, в якому домінує природність. Тому відмовтеся від вражаючих акцентів в помаді і тінях.

Випробуйте такий варіант макіяжу:

  • нанесіть на верхню повіку під бровою білі або бежеві тіні;
  • підведіть нижню повіку до середини синім олівцем, починайте від зовнішнього куточка ока;
  • по цій же лінії, під олівцем, нанесіть пензликом темно-сині або фіолетові тіні;
  • зовнішній куточок ока підведіть чорним олівцем;
  • на верхню повіку нанесіть рожеві або бузкові тіні, а зовнішній край підкресліть декількома штрихами темно-бузкового, синьо-сірого або фіолетового кольору;
  • підкресліть чорною підведенням контур верхньої повіки по лінії росту вій;
  • на губи нанесіть світло-рожевий блиск.

Карооким дівчатам, які вибрали фіолетовий наряд, підійдуть бежеві і сірі тіні. Зеленооким і блакитнооким панночкам рекомендуємо звернути увагу на поєднання ніжно-блакитного і блакитного, світло-блакитного, світло-сірого і рожевого.

читайте також: як визначити тип обличчя для стрижки та макіяжу

Ніжний макіяж на випускний для блакитних очей

Блакитноокі дівчата, як правило, власниці білосніжної шкіри. Тому їм ні в якому разі не можна використовувати насичену палітру кольорів, характерну для стилю вамп.

Зробіть акцент на виразності погляду, скориставшись прийомами особливої техніки make up — «котяче око».

Для цих цілей використовуйте тіні таких кольорів, як:

  • сріблясто-сірі;
  • світло-лілові;
  • бірюзові;
  • світло-коричневі;
  • ніжно-рожеві;
  • золотисті.

Щоб зробити макіяж в цьому стилі, виконайте такі дії:

  1. нанесіть чорну підводку на верхню повіку по лінії росту вій.
  2. за допомогою пензлика нанесіть тіні по контуру верхньої повіки до середини. Лінія підводки повинна виходити за зовнішній куточок приблизно на 5 мм, надаючи оку «котячу» форму — трохи довгасту. Віддайте перевагу сірим або світло-коричневим тіням.
  3. проведіть пензликом по нижній повіці під віями. Лінія ближче до внутрішнього куточка ока повинна ставати тонше.
  4. розтушуйте нанесені тіні.

Власницям блакитних очей підійде так званий ляльковий макіяж, або візаж в стилі pin up. Він підкреслює жіночність і зворушливість, незахищеність таких дівчат, тому що відноситься до підрозділу «природний make up». Щоб зорієнтуватися, як виглядає ця техніка, зверніть увагу на візаж кеті перрі і діти фон тіз.

З його допомогою можна підкреслити свіжість шкіри і ніжність образу. Як його зробити? використовуйте:

  • ніжно-рожеву пудру;
  • ніжно-рожеві, персикові, лілові, блакитні або світло-сірі тіні;
  • рожевий блиск для губ.

Уникайте широких і довгих стрілок. Підводку в стилі pin up робіть тільки по верхній повіці так, щоб вона була непомітна і не виходила за зовнішній куточок ока.

Техніку нанесення макіяжу вибирайте з урахуванням індивідуальних особливостей, а також підбирайте ту колірну палітру, яка відповідає типу шкіри і кольору очей.

Макіяж на випускний: поради

Популярний візажний тренд цього сезону — нюдовий, або природний макіяж. Врахуйте це при виборі техніки макіяжу для випускного вечора.

Щоб створити ідеальний образ, прислухайтеся до порад і рекомендацій стилістів:

  1. уникайте вульгарного, яскравого і кричущого макіяжу. Віддайте перевагу пастельним тонам і декільком гармонійним, але невеликим колірним акцентам.
  2. ідеальний макіяж залежить від основи-від тону особи. Орудуючи консилером, коректором і тональним кремом, враховуйте специфіку овалу, особливості шкіри. Моделюйте образ так, щоб підкреслити виразність очей і приховати дрібні недоліки.
  3. вибирайте для особи тон, наближений до природного.
  4. відмовтеся від темної підводки для вій і чорних олівців для моделювання брів. Уникайте занадто товстих і кричущих ліній.
  5. тіні додадуть виразності погляду. Для цього правильно підберіть колірну гамму.
  6. яскраві штрихи тіней повинні відповідати кольору вбрання. Допускається навіть використання золотистих і червоних відтінків. Але користуйтеся ними обережно і в міру.
  7. якщо хочете виділити губи, то виберіть більш насичений тон блиску. В інших випадках віддайте перевагу нюдовой помаді.

Яку б з представлених технік макіяжу не вибрала дівчина, її образ повинен «дихати» природністю, гармонійністю, витонченістю. З його допомогою можна тільки підкреслити індивідуальні особливості зовнішності.

Не варто гнатися за гламурними образами. Краще бути оригінальною, акцентувавши увагу на своїй природній красі.

читайте також: макіяж для карих очей на кожен день