Реальні історії: чоловік замордував заборонами про те, як треба одягатися

937

Модні дизайнери регулярно розповідають про те, що зараз актуально. Зрозуміло, що хочеться все приміряти і зрозуміти, підійде чи ні. А якщо сподобається – купити. Але тут з’являється суворий чоловік, який каже, що йому це все не подобається.

«Ну і що?» – може посміхнутися хтось. Але зараз мова про тих дівчат, в гардеробі яких лише той одяг, який дозволяє носити чоловік. І думка чоловіки часто (якщо не завжди) йде врозріз з фантазією сучасних дизайнерів.

Читайте також:Російський дизайнер розповіла про 5 найбільш модних речах літа

Користувачка, відома в Мережі під ніком Читай, поділилася своєю історією з подругами.

Чоловік забороняє купувати, ну і отже, носити шорти і короткі спідниці. Хочеться виглядати красиво і привабливо. Мені дуже подобатися флірт і взагалі що поганого в таких шатах? Я ж не можу в 27 років одягатися як бабулька в довгі спідниці. Підкажіть, як знайти компроміс.

Та ж ситуація – у родині дівчини з ніком Юлик.

У мене чоловік дуже строгий щодо одягу, вище колін спідниці і сукні носити не дозволяє і щоб глибокого декольте не було, – розповідає автор. – Сукня нормальне купити не можу, тому що вони всі якісь короткі, мені і самій це не подобається. Ось вирішила на виписку купити красиву довгу спідницю, а з чим одягти не знаю, топ, футболку, блузу, що підібрати?

А у Тетяни чоловік і зовсім розправився з її улюбленої літнім одягом.

Розрізав на шматки ножицями три моїх міні спідниці і плаття. Нічого не пояснюючи, сказав, що забороняє носити одяг вище колін. Бачила, що його трусить від люті, хоча до цього вчора навіть не лаялися! Знаючи характер чоловіка, вирішила погодитись і сказати, що все зрозуміла, – розповіла свою історію дівчина.

Подруги в Мережі провели мозковий штурм на тему «Як одягнутися красиво при строгому чоловіка?». Перше, що вони запропонували поговорити з чоловіком на тему його заборон і з’ясувати, в чому причина. Можливо, справа в непевності чи недовіру… А з цим треба працювати!

Чоловік повинен радіти, що його жінка може дозволити одягнути сукню або спідницю вище колін. (Юлія)

ЕленоЧка запропонувала авторам, чоловіки яких диктують свої умови, як одягатися, спочатку вибирати таке, щоб не провокувати. Приміром, білу майку і спідничку. Користувачки Мережі запропонували дівчатам спідниці довжини максі, які популярні цього літа, так як вони виглядають романтично і зовсім не обтягують фігуру. А якщо ніжки красиві і хочеться їх відкрити, можна вибрати напівпрозорий варіант – від колін і нижче.

Читайте також:Дизайнер Таша Строга пояснила, як носити спідницю-плісе, щоб вона не повнила

Обговорюючи тему одягу, користувачки Мережі відзначили, що чоловіки можуть просто ревнувати. Наприклад:

Шортики бувають різні. Занадто відкриті і не дуже. Ну і майки теж. араз багато красивого одягу, яка дозволяє відчувати себе богинею. Спробуйте з чоловіком разом піти в торговий центр і разом вибрати. Або по сайтах разом подивитися. Можливо, чоловік дуже ревнивий (ви адже йому привід не даєте?) (Олена)

Матусі також прийшли до висновку, що заборона – це шлях в нікуди або до нових сварок. Тому навіть з дуже суворим чоловіком можна спокійно поговорити і пояснити йому: коли дружина красива, доглянута і зі смаком одягнена, це плюс, в першу чергу, для нього.

А як ви вважаєте, чому чоловіки забороняють обраницям носити ті чи інші речі?

Всі фото: Depositphotos