Маленький штабик: Агата Муценієце показала незвичайну ліжко 6-річного сина

396

Агата Муценієце і Павло Прилучний – зразкова сім’я і одна з найкрасивіших пар російського кінематографа. Подружжя разом уже близько десяти років: у 2011 році актори одружилися, а в 2013 у них народився первісток – Тимофій. 3 березня 2016 року Агата і Павло знову стали батьками – актриса народила дочку Мію.

На відміну від багатьох інших зірок, Прилучний і Муценієце часто діляться в блогах фотографіями з особистого архіву. Особливо багато їх профілях знімків дітей, а для дочки Павло навіть придумав хештег #мияпринцесса. Кожен кадр з малятком він супроводжує цієї підписом.

© Instagram @agataagata @bugevuge

А сьогодні Агата поділилася у своєму особистому блозі новинами: вони з чоловіком облаштовують квартиру і нарешті ставлять ліжко в дитячу кімнату сина. Причому ліжко виглядає як цілий будинок: там є і шафа з полками, і сходи на другий поверх, щаблі якої є шухлядками, та письмовий стіл.

Ой! Ну що за прелестььььь?!?!?Це у нас в квартирі!!! Нарешті ставимо Меблі! Ииииииии! Я знаю що мої діти мріють про своєму маленькому штабике! Про маленькому укритті! Про просторі, у просторі! І ось вона! Мрія мого дитинства теж!Це ліжко Тимона, він її ще не бачив! У сториз, після гастролей зніму його першу реакцію на це диво!Ну і я сподіваюся всі матусі помітили, який тут кількість скриньок!!! В загальному! 👉🏻 це захоплення!!!!

© Instagram @agataagata

Шанувальникам дуже сподобалася ліжко, яку батьки вибрали для спадкоємця, і вони залишили безліч коментарів під постом:

Мені 30 і я теж таку хочу 🤣🤣🤣

Обалденно! Як я люблю такі ліжка👍👍

Класна ліжко!👍 У Тимохи буде розвиватися фантазія з таким спальним місцем! Вже уявляю який буде замок у Мії🤗.

Актори із задоволенням дають інтерв’ю про своє життя. У розмові з журналістами видання Peopletalk Агата, наприклад, розповіла, яких принципів дотримується у вихованні дітей:

Виховувати – це нерозумно, не треба нікого виховувати. Вони самі по собі воспитаются, самі виростають. Ми просто з ним проводимо весело час. Я намагаюся дітей не лаяти, а пояснювати: «Так не стоїть, а так стоїть». Мія, якій два роки, може розсердитися, вдарити Тимошу. І якщо їй сказати: «Мія, ну навіщо ти братика вдарила?», то вона сама розплачеться і помириться.

© Instagram @ agataagata

До речі, цього літа у своєму особистому блозі Агата опублікувала фото з красунею-дочкою і розповіла, що їй зовсім не хочеться повертатися до Москви. Шанувальники обсипали актрису і її спадкоємицю компліментами, а також зазначили, що Мія зростає її точною копією.

Не хочеться їхати!!! Хочеться написати, що у мене найкращі в світі подруги.. Мія вчора прямо серйозно запитала: «Мама, а чому у тебе так багато подруг?»І я зрозуміла, що їх не багато насправді) Але вони просто найкращі!!!!❤️ я переповнена любов’ю і сонцем! Буду летіти з блаженною посмішкою))) – написала Агата.

© Instagram @agataagata
Фото на анонс: особистий блог зірки