Я, портфель і однокласниці: Сергій Лазарєв поділився забавним кадром з 1 вересня

543

Сьогодні соціальні мережі багатьох знаменитостей рясніють фотографіями з дитинства: зірки діляться архівними фотографії зі шкільних років. Не став винятком і Сергій Лазарєв. Співак опублікував у своєму особистому блозі знімок з 1 вересня в першому класі, насмешив багатьох шанувальників: на фото завзятий хлопчисько підкрадається до майбутніх однокласницям з дуже смішним виразом обличчя.

Все, що вам треба знати про моє 1 вересня в 1 класі ))) моє ставлення видно неозброєним поглядом!! Так, і дівчатка поруч не в захваті😂😂 з Днем Знань! — підписав знімок Сергій.

© Instagram @lazarevsergey

Читайте також:Перший раз у перший клас: зірки поділилися своїми шкільними фотографіями

Читачі особистого блогу артиста оцінили знімок і залишили величезну кількість лайків та коментарів під постом:

😂😂😂😂😂 найкраще фото на 1 вересня 😂😂😂😂😂😂😂😂

Аххххаааа, акторська гра вже видно в першому класі:)

Зараз і не скажеш, що ти ріс тим ще бандитом 😂😂😂😂

Дійсно, зараз і не скажеш, що в дитинстві Лазарєв був таким сміливим хлопчиком: зараз він популярний артист і батько. Сергій успішно поєднує музичну кар’єру і виховання 4,5-річного сина Микити. Співак довгий час приховував спадкоємця від преси і шанувальників, проте в 2016 році сам розсекретив хлопчика і з тих пір регулярно ділиться його фотографіями, новинами про успіхи і розповідає про нього в численних інтерв’ю.

© Instagram @lazarevsergey

Лазарєв зізнається, що пишається тим, що син виріс не розпещеним і дуже скромним. За словами зоряного тата, Микита зростає комунікабельним хлопцем і завів багато друзів у дитячому садку. Сергій планує віддати його в перший клас з 7 років і вже замислюється про підготовчих заняттях, хоча і зізнається, що вважає Микиту готовим до школи вже зараз.

Син вже готовий до першого класу — читає, знає алфавіт, пише циферки, – з гордістю заявляє співак.

© Instagram @lazarevsergey

До речі, в цьому році в десятий клас пішла улюблена племінниця Сергія, його дочка трагічно загиблого брата, Аліна. Дівчина мріє піти по стопах свого знаменитого дядька. Вона навчалася у школі моделей, а також виступала у відомому дитячому колективі «Непосиди» в якому починав кар’єру Сергій. Зараз вона мріє стати актрисою, співачкою або телеведучою, а Лазарєв підтримує племінницю і в усьому їй допомагає. Вони часто збираються всією сім’єю і Аліна відмінно ладнає з маленьким Микитою.

Аліна Никитку обожнює, вони справжні брат і сестра. Разом катаються на гойдалці, щось збирають, вічно граються будинку з собаками, кішкою — велика весела родина.

© Instagram @lazarevsergey
Фото на анонс: Instagram @lazarevsergey