Телеведуча Таша Строга розповіла, що буде в моді наступаючої осені

431

Дивна річ, з якою космічною швидкістю пролітає літо. Адже нещодавно обирали нові купальники, приміряли босоніжки та сарафани, а тепер пора оновити осінній гардероб. Модельєр і телеведуча Таша Строга знає, що буде актуально в майбутньому сезоні, і щедро ділиться цією інформацією.

Тренч, натуральна шкіра у всіх видах виробів, клітина, аргайл, банти, квітковий принт, і особливо троянди, яскраві кольори, камуфляж, дуже довгі штани, джемпери оверсайз з V-подібним вирізом, червоні костюми, чорний тотал, гипервысокие чоботи, взуття білого кольору, взуття з кольоровими ставками…..це тільки початок, — перерахувала Таша Строга.

© Instagram @strogayatasha

Телеведуча зізналася, що вона вже оновила свій осінній гардероб, вибравши високі чоботи, шкіряну куртку яскравого кольору, штани в клітку і білу взуття.

© Instagram @strogayatasha

Читайте також:Що надягти: стиліст назвав найкращі образи для гостей на весіллі

Цікава деталь: в трендах майбутньої осені є предмет гардеробу, який зарекомендував себе як актуальний завжди. Про нього розповіла стиліст Анна Евсигнеева:

Тренч. Він завжди в моді, такий вид верхнього одягу виводить будь-який, навіть самий звичайний спосіб на новий рівень. І, крім того, тренч йде абсолютно всім, незалежно від типу фігури і розміру одягу.

© Instagram @natalie.lifeincolour, @celeste.quest, @fefe_closet

До речі, багато чого з того, що дизайнери назвали в числі трендів майбутньої осені, є в гардеробі Кейт Миддтлтон, Меган Маркл і інших знаменитостей. Наприклад:

банти

© Instagram @royalty.report, @telegraphroyals

… довгі штани

© Instagram @royalty.report

квітковий принт …

© Instagram @katemiddletonlatest
© Instagram @katemiddletonlatest

Читайте також:Кейт Міддлтон, королева Летісія і принцеса Вікторія показали наймодніше плаття літа

До принту «троянди» небайдужі племінниця принцеси Діани, Кітті Спенсер, і шведська принцеса Софія

© Instagram @kitty.spencer
© Instagram @royalty.report
Фото на анонс: Instagram @strogayatasha