Мама, тато, я: Єва Польна показала своє дитяче фото

1007

44-річна Єва Польна – відома і популярна співачка. Вона успішно поєднує музичну кар’єру з вихованням двох дочок, 14-річної Евелін, яка народилася у відносинах з співаком Денисом Клявером, і 12-річної Амалії, чий батько – бізнесмен Сергій Пильгун. Зіркова мама вважає за краще приховувати подробиці приватного життя і вкрай рідко ділиться в особистому блозі сімейними кадрами з доньками.

© Instagram @polnaeva_official

Зате співачка із задоволенням розповідає про своїх батьків, Леоніда Олександровича та Любові Миколаївні. Наприклад, в минулому році вона показала архівний портрет з татом з дитинства і зворушливо привітала його з 23 лютого. А в травні привела в захват передплатників свого блогу, показавши свою маму в молодості. Багато фанатів тоді прийшли до висновку, що дочки Єви дуже схожі на свою бабусю.

© Instagram @polnaeva_official

Важко висловити словами всю вдячність за любов і турботу, якої ти невпинно оточуєш нашу сім’ю багато років! Ми всі не самі слухняні діти, але намагаємося бути для тебе краще!! Люблю безмежно, обіймаю всім серцем!! Ура!! — написала знаменитість.

А днями Єва Польна знову розкрила для шанувальників свій сімейний альбом. На цей раз вона показала сімейні портрети з дитинства і поділилася неймовірно зворушливою історією.

Ніхто не приходить у цей світ просто так. Ми самі вибираємо час, місце і людей, які дадуть нам земне життя. Батьки. Вони допомагають нам почати шлях, дають перші уроки, захищають і дарують безоплатно свою любов. Це назавжди.Дитячі спогади — чарівні світлячки в банку, навіть найменший з них здатний розігнати темряву.Коли моя мама їхала до тата, який ніс службу військового лікаря в різних місцях країни, то щоб я не дуже сильно нудьгувала , ми придумали гру. Мама надсилала додому листа бабусі, але в кожному з них був вкладений особливий листочок для мене! З малюнком і записочкой. Я їх чекала як Хатіко і Бім разом узяті, більше ніж будь-який подарунок. Щодня змушувала бабулю перевіряти поштову скриньку. Листи приходили часто, пошта працювала відповідально. Малюнки я збирала і зберігала дбайливо, переглядала, а потім вже і перечитувала по сто разів.А ще я обожнювала книжки. З картинками. Вони мене заворожували. Мріяла скоріше навчитися читати! Ось повернеться мама, думала я, привезе мені обов’язково нову книжечку! А потім тато у відпустку приїде — з шоколадним зайцем , який можна було купити тільки в місті Москві і коробкою маленьких шоколадочек, які він відкладав для мене з військового пайка. І було мені Щастя! )Мам, тат — спасибі що ви поруч. Люблю вас, — написала знаменитість.

© Instagram @polnaeva_official

Захоплені шанувальники дякують улюблену співачку за те, що ділиться теплими родинними кадрами, і залишають добрі побажання її батькам.

Як рідко ми просто так говоримо «Спасибі за життя, турботу, любов. А адже це так важливо і цінно. Єва, Вам дуже пощастило з батьками, дай бог щоб у всіх діток на землі були люблячі батьки

Здоров’я вашим батькам і довгих років життя! Спасибі, що ділитесь з нами такою потаємною

Як же сумно, що не повернути назад це щастя! Кожне написане слова зачіпає мою душу!

Так ось у кого у вас талант художника) тепер зрозуміло) взяли все найкраще від матусі)

В одному з рідкісних інтерв’ю співачка зізналася, що обов’язково дає мамі послухати свої нові пісні, адже для неї дуже важливо її думку.

Своєму сімейству я показую вже фінальний результат. Мама — суб’єктивна. Вона, коли слухає мої пісні, запитує: «Дочка, навіщо ти пишеш такі сумні пісні?» Тому мамі даю останній варіант, щоб поменше переживала, — розповіла Єва.

До речі, відомо, що співачка у вільний час захоплюється малюванням і навіть бере уроки класичного живопису. Вона часто викладає в особистий блог свої малюнки і зізнається, що у неї під рукою завжди є блокнот і олівець, а малювання для неї – це свого роду медитація.

У вільну хвилинку тягнуся рукою до олівця, олівцем на папері, — каже вона.

© Instagram @polnaeva_official
Фото на анонс: Instagram @polnaeva_official