Мамина копія: Агата Муценієце умилила шанувальників фотографією з донькою

1312

Агата Муценієце і Павло Прилучний – зразкова сім’я і одна з найкрасивіших пар російського кінематографа. Подружжя разом уже близько десяти років. У 2011 році актори одружилися, а в 2013 у них народився первісток – Тимофій. 3 березня 2016 року Агата і Павло знову стали батьками – актриса народила дочку Мію.

Читайте також:Агата Муценієце і Павло Прилучний прощаються з будинком

У своїх соцмережах Муценієце і Прилучний із задоволенням діляться сімейними знімками та відео. Подружжя часто відпочивають разом, хоча іноді відправляються у відпустку і по окремості. Так, наприклад, Агата разом з дітьми полетіла в Італію. Компанію їй склали подруги зі своїми малюками.

У своєму особистому блозі Агата опублікувала фото з красунею-дочкою і розповіла, що їй зовсім не хочеться повертатися до Москви.

Не хочеться їхати!!! Хочеться написати, що у мене найкращі в світі подруги.. Мія вчора прямо серйозно запитала: «Мама, а чому у тебе так багато подруг?»І я зрозуміла, що їх не багато насправді) Але вони просто найкращі!!!!❤️ я переповнена любов’ю і сонцем! Буду летіти з блаженною посмішкою))) – написала Агата.

© Instagram @agataagata

Шанувальники обсипали актрису і її спадкоємицю компліментами, а також зазначили, що Мія зростає її точною копією.

Двоє зі скриньки!

Як дві крапельки❤️ Мія підросте і вас будуть плутати, як близнят

Чудові фотографії. Ви з донькою дуже схожі!

– написали вони.

© Instagram @agataagata

Читайте також:Мамина принцеса: дочка Ані Лорак зростає її точною копією

А раніше артистка поділилася цікавими знімками сина Тимофія. Дітки безтурботно купалися в морі, а потім їли морозиво, забруднивши всі обличчя!

© Instagram @agataagata

Читайте також:Майстер-клас від Павла Прилучного: актор показав, як одночасно одягнути двох дітей

До речі, актриса не вважає за потрібне завантажувати дітей величезною кількістю додаткових занять. Зірка переконана: у них повинно бути повноцінне дитинство! Хоча визнається, що серед її подруг багато тих, хто не дає синам і дочкам байдикувати.

І ці бідні, нещасні, змучені діти не посміхаються, у них якийсь армійський режим… Встигнуть ще напрацюватися, а зараз їм потрібні ігри, активності, – говорила вона в інтерв’ю виданню «7 днів».

© Instagram @agataagata
Фото на анонс: Instagram @agataagata