Мереживо і лаванда: Шарлотта Казірагі і Дмитро Рассам повінчалися в колі близьких

766

32-річна онука знаменитої голлівудської актриси Грейс Келлі, Шарлотта Казірагі, в перший день літа вийшла заміж за батька своєї другої дитини – 38-річного французького продюсера Дмитра Рассама.

Нагадаємо, церемонія планувалася ще в минулому році, але була відкладена із-за вагітності нареченої. Пізніше, коли Шарлотта Казірагі відновилася після пологів, подарувавши спадкоємця, якого назвали Балтазаром, закохані вирішили відсвяткувати весілля. Подив численних шанувальників викликав той факт, що молодята не стали надягати традиційні весільні вбрання.

Читайте також:Весь в маму: Шарлотта Казірагі більше не приховує обличчя двомісячного сина

Для першої, камерної церемонії наречена вибрала сукню з бантиками сріблясто-кремового кольору від Saint Laurent. Дмитро віддав перевагу синій діловий костюм весільного фрака. І лише на камерне весільне торжество новоспечена невістка французької актриси Кароль Буке (Дмитро є її сином) одягла графичное біла сукня з геометричним декольте в стилі Грейс Келлі від Chanel. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by The Catwalk Myworld | Fashion (@thecatwalkmyworld) on Jun 30, 2019 at 7:42am PDT

Детальніше:Данина поваги: Шарлотта Казірагі одягла на своє весілля сукню в стилі Грейс Келлі

Сьогодні представники правлячої сім’ї Монако офіційно підтвердили, що вчора, 29 червня, відбулася церемонія вінчання Шарлотта Казірагі і Димитрія Рассама. Таїнство пройшло у Французькій комуні Сен-Ремі-де-Прованс (Saint-Remy-de-Provence) в абатстві Пьердон на півдні Франції.

Зіркова пара запросила на церемонію вузьке коло рідних і близьких друзів. Серед гостей була мати нареченої, принцеса Кароліна, і дядько Шарлотти, князь Монако Альбер II.

Якщо перші дві весільні сукні були даниною пам’яті Грейс Келлі, третє, вибране для дня вінчання, поєднувало вінтажну естетику і романтичний стиль французького Провансу. Родзинкою вінчального плаття Шарлотта Казірагі став фальшивий виріз Bardot, прикрашений ніжний фатином з вишивкою від одного з улюблених дизайнерів нареченої – Giambattista Valli. Дмитро також вибрав костюм молочного відтінку, сорочку небесних відтінків і краватку кольору карамелі.

Негласна принцеса Монако була явно нагадує вінчальним сукнею своєї мами, створене Dior, яке Кароліна одягала на весіллі з Філіпом Жуно. Символічно, що церемонія вінчання матері Шарлотта Казірагі відбулася 29 червня 1978 року. А її дочка пішла під вінець зі своїм обранцем у цей же день, але через 41 рік.

View this post on Instagram

A post shared by Madameei! (@madameei) on Jun 30, 2019 at 9:05am PDT

За повідомленнями журналу People, молодята подарували всім гостям церемонії запашні букети з органічної лаванди ручної роботи з французькими стрічками різних відтінків. Милий сувенір, який вважається символом кохання і щастя, був прикрашений карткою з ініціалами імен закоханих і датою важливого для них події.

Подарки гостям на свадьбе Шарлотты Казираги и Дмитрия Рассама© Instagram @fuseauxdelavandeprovence

Весільний букет нареченої також виявився лаванди з хлібними колосками. Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag) on Jun 30, 2019 at 7:59am PDT

Вибір Сен-Ремі, прекрасного міста французького Провансу, в якому Шарлотта Казірагі і Дмитро Рассам знову підтвердили своє бажання бути в шлюбі, має для сім’ї Грімальді велике значення.

Як зазначає ¡HOLA!, саме тут принцеса Кароліна та її троє дітей, Андреа, П’єр і Шарлотта, знайшли притулок після трагічної смерті Стефано Казірагі. Цей був період, коли родині вдалося подолати одну з найбільш складних розділів своєї життя.

Аббатство Сент-Мари-де-Пьердон© Instagram @fuseauxdelavandeprovence, @otoscane, @willywillyfr, @mas.esquirolly.provence, Facebook @vespro2015

Шарлотта Казірагі і Дмитро Рассам знову сказали заповітне «так» у абатстві Сент-Марі-де-Пьердон, пам’ятнику архітектури XII століття. Вважається, що це місце – одне з улюблених у нареченої.

Читайте також:

  • Акцент на фісташковий колір: Шарлотта Казірагі хрестила 8-місячного сина
  • Хто в королівській родині не носить обручку і чому?
  • Чому королівські наречені ніколи не кидають букет незаміжнім подругам
Фото на анонс: © Instagram @madameei, @charlottepomelinecasiraghi, @charlottepomelinecasiraghi