Милий вінтаж: принцеса Леонор носить мамине плаття 35-річної давності

462

У Мережі з’явилося фото, на якому 5-річна шведська принцеса Леонор позує в картатій сукні з білим комірцем. Милий образ для маленької дівчинки. Виявилося, що це плаття було і в гардеробі її мами, принцеси Мадлен. Дочка короля позувала у картатому образі з білою мереживною нижньою спідницею в 1984 році.

© Instagram @swedish_royal_family

Користувачі Мережі прийшли в захват від модного повтору. «Милашки!», «Така мила принцеса Леонор в плаття своєї мами», — зазначали у своїх коментарях прихильники шведської королівської сім’ї.

© Instagram @swedish_royal_family

Нагадаємо, що нещодавно Леонор, а також її брат, сестра і кузени перестали належати до Королівського Дому. Мета змін — встановити, які члени шведської королівської сім’ї можуть виконувати офіційні обов’язки.

Його Величність Король вирішив провести зміни в Королівському Будинку, — говорилося, зокрема, у заяві шведського монарха. — Принц Олександр, принц Габріель, принцеса Леонор, принц Ніколас і принцеса Адрієнн залишаються членами королівської сім’ї. З іншого боку, вони більше не займають посади Королівських королівська високість і не очікується, що в майбутньому вони візьмуть на себе обов’язки, які відповідають главі держави.

Це планувалося протягом тривалого часу, — зазначила в особистому блозі принцеса Мадлен. — Кріс і я думаємо, це добре, що наші діти тепер мають більше можливостей для формування свого власного життя в майбутньому.

© Instagram @princess_madeleine_of_sweden

Нагадаємо, маленька Леонор, її брат Ніколас і молодша сестра, малюк Адрієнн, і раніше не підозрювали про свою приналежність до королівської сім’ї. І живуть вони не в резиденції монархів, а в Сполучених Штатах Америки, у Флориді. Однак до шведським бабусі і дідуся Леонор приїжджає регулярно. А це означає, що можуть бути нові вантажні образи.

А вам подобається, коли малюки одягаються так, як їх батьки в дитинстві?

Фото на анонс: Instagram @history_royals, @euroyalseu