Милота: Анастасія Цвєтаєва назвала імя новонародженого сина і показала його няню

1314

Анастасія Цвєтаєва 28 травня стала мамою втретє. Малюк з’явився на світ раніше планованого терміну на два дні. Зараз знаменитість вже вдома і ділиться з передплатниками фрагментами відео про те, як проходять будні в її збільшенням сім’ї.

Читайте також:Тричі мама: Анастасія Цвєтаєва показала новонародженого сина

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Як виявилося, шестирічна дочка Цвєтаєвої неймовірно рада народження братика.

Збулася мрія Естер. Тепер є кого няньчити, — поділилася з передплатниками багатодітна матуся.

Читайте також:Анастасія Цвєтаєва розповіла, як пройшли її треті пологи

На фрагментах відео, які опублікувала в особистому блозі актриса, можна побачити, як дівчинка грає з новонародженим братиком і навіть вчить його мовам. Про те, як Естер готувалася до народження братика, Анастасія Цвєтаєва розповідала за кілька днів до пологів:

Вчора змусила тата ліжечко зібрати, зараз ось відчуває кошик для немовляти. Сказала, що потім її можна використовувати як машинку і їздити на ній по паркету. А втім навіщо чекати? Давай поїдемо прямо зараз!

Іграшки на міцність і на спільний сон теж все вже відчула))) Сама зібрала для бейбіка коробочку з малюнками, поробками, своїми старими брязкальцями☺️ щоранку приходить побажати нам з животом доброго ранку, а ввечері спокійної ночі.

Проінспектувала соску, схвалила. Пляшечка сказала теж хороша.

Коротше вона у нас найактивніший передовик виробництва, взяла правління у свої руки. Рветься бути присутнім на пологах.

Я навіть боюся того, що буде, коли дитина народиться. Вона мені просто не віддасть».

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 31, 2019 at 3:19pm PDT

© Instagram @nastia_tsvetaeva

Зазначимо, що Анастасія Цвєтаєва не стала приховувати обличчя новонародженого сина, втім, як і його ім’я.

Сина назвали Аківа. Це ім’я я почула в ізраїльському серіалі «Штисель». Так звали головного героя, і він мені дуже сподобався, — розповіла молода матуся. — А ще це ім’я носив один з найвідоміших в єврейській історії рабинів, який жив понад двох тисяч років тому. І у нього була дуже незвичайна, цікава доля.

Анастасія Цвєтаєва і поділилася тим, що не стала відмовлятися під час грудного годування від шоколаду. Багатодітна мама зізналася: вона їсть цукерки, коли синочок засинає.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 31, 2019 at 3:20pm PDT

Нагадаємо, раніше ділилася з передплатниками цікавими деталями про те, що входить в меню годуючих мам в ізраїльських пологових будинках і Вікторія Макарська. Співачка розповідала, що її пригощали в клініці шоколадними булочками і шоколадним молоком, так як після цих продуктів жіноче молоко стає солодким, жирним, і дитина легко бере груди. Також годуючих мам годують в Ізраїлі апельсинами – з-за високого вмісту в них вітаміну С.

А як проходили ваші перші дні після пологів?

Фото на анонс: Instagram @nastia_tsvetaeva