Модні ботильйони осені 2021: моделі, на які варто звернути увагу

672

Моделі стильних ботильйонів, як вони будуть виглядати в цьому сезоні, а так само як і з чим їх найкраще комбінувати в повсякденних образах? залишайтеся з нами, в даній статті ви дізнаєтеся все і навіть більше.

Перша модель сучасних ботильйонів виглядає наступним чином: це досить високий громіздкий каблук, шнурівка, витягнутий мис, текстурована шкіра, а також красива фурнітура прикрашена витонченим і жіночним перлами.

Pinterest.com

Pinterest.com

Мінімалістична модель з гумкою в області щиколотки + витягнутий мис + натуральна шкіра + високий квадратний каблук — це все основні критерії стильного осіннього взуття, для створення жіночних і одночасно елегантних аутфитов.

Pinterest.com

Також зверніть увагу на лаконічні ботильйони з ефектними вирізами. Цей варіант виглядає на жіночих ніжках дуже ніжно і романтично.

Pinterest.com

Ботильйони з кольорової шкіри, на тонкому високих підборах — ще одна вдала модель, яка точно не буде зайвою у вашій колекції осіннього взуття.

Pinterest.com

До актуальних трендів також можна віднести шикарні ботильйони-панчохи білого або молочного кольорів з контрастною підошвою і каблуком.

Pinterest.com

Лаковані білосніжні ботильйони з загостреним мисом і масивним каблуком — вдалий варіант, як на кожен день, так і для святкової події.

Pinterest.com

Pinterest.com

Укорочені ботильйони-панчохи, виконані з трикотажного матеріалу в дрібний рубчик, з незвичайним за формою масивним каблуком — взуття, яку складно буде не помітити на ваших ніжках.

Pinterest.com

Pinterest.com

Pinterest.com

Pinterest.com

Pinterest.com

Pinterest.com

Pinterest.com

Ще кілька затребуваних моделей стильного взуття прикрашені замком, контрастною фурнітурою, а також еластичною гумкою по сторонам.

Pinterest.com

Pinterest.com

До ще одним актуальним трендам відносяться замшеві моделі ботильонов з гострим мисом і на високому тонкому каблуці.

Pinterest.com

Зверніть увагу на модель ботильонов а-ля 90-е. Шкіра благородного коричневого кольору, витягнутий мис, а також незвичайної форми каблук — кожна з деталей додає цій моделі чарівність. Хочете виглядати восени 2021 року неординарно, тоді вибирайте саме цю модель ботильйонів, не прогадаєте.

Джерело ladyline.me