Топ-9 свіжих моделей сумок, які хочуть все в цьому сезоні

273

Покупка нової сумки схоже терапії. Це незмінно підвищує настрій, і будь-яка модниця з упевненістю скаже, що багато сумок не буває. Кожен сезон відкриває нові колірні рішення, силуети, форми і принти. Так що не відставати просто необхідно. Під кінець літа в руках модних інфлюенсерів стало з’являтися все більше цікавих моделей сумок як в міні, так і в максі варіанті. Щоб допомогти вам зорієнтуватися в світі сумок, ми склали «дорожню карту» за сезонними фаворитами.

dior micro-saddle

Dior взяв свою і без того компактну сумку-сідло і буквально стиснув її. Тепер dior saddle-це крихта розміром з долоню. Всі знакові деталі залишили: ремінь-ланцюжок, асиметричний корпус і підвісну букву d. Майте на увазі, копія настільки зменшена, що телефон вже не поміститься. Можливо, у вас вийде втиснути туди помаду.

fendi first

Нещодавно дебютувала на подіумі показу сезону осінь / зима 2021 року, остання колекція сумок fendi від кіма джонса миттєво стала популярною. Ще б пак, цю дивну минималистичную асиметричну модель складно не запам’ятати. На перший погляд, на моделі немає логотипу, до тих пір, поки ви не розгледите, що застібка — це насправді гігантська буква f, замаскована її гладкими гармонійними лініями. Додайте до цього смачні карамельні кольори, і рецепт успіху цілком зрозумілий.

burberry olympia

Мабуть, сама універсальна сумка в нашій добірці. Olympia доступна в тринадцяти варіантах колірної гами, а дизайн дозволяє налаштовувати довжину ремінця. Так що класична кроссбоді, яку ви можете носити вдень, легко трансформується в багет стиль для нічних прогулянок по місту.

alexander mcqueen curve

Це друга молодість сумки-відра. Більш кумедна і більш інфантильна завдяки дутим ремінцям і ніжним відтінкам, але досить практична — хоча б через магнітні клапанів-застібок. У неї так і проситься шейкер з фруктово-ягідним смузі. Curve ідеально підходить для пікніків у центральному парку або прогулянок по фермерському ринку.

loewe goya

Абсолютно нове сімейство сумок loewe з’явилося на прилавках після показу нової колекції сезону осінь/зима 2021 року. Сумка goya-це розкішна простота в трьох розмірах. Продумана форма дозволяє вмістити багато навіть не в найбільшому форматі. Витончене рішення для любителів класики.

bottega veneta point

Своєю новою сумкою bottega veneta звели макраме до рівня виняткової розкоші. Point уособлює мрії про літній відпочинок в сен-тропе. Ця модель також доступна з рафії і стьобаної шкіри. Все для того, щоб подарувати нам ідеальну «компаньйонку» для будь-якого літнього сценарію.

saint laurent 5 a 7 hobo

Для всіх, хто віддає перевагу мінімалістичний літній аксесуар, модель saint laurent 5 à 7 hobo стане універсальним і одночасно розкішним рішенням. Вона дійсно може доповнювати гардероб протягом усього року. Її носять під пахвою або в руках, і не сумніваються, що ця класика ніколи не вийде з моди.

balmain 1945 tote

Жоден літній гардероб не обходиться без сумки. Сумка balmain 1945 року забезпечує лаконічну практичність сумки, в якій дійсно будуть носити речі, в поєднанні з унікальною прямокутною формою і класичним принтом. Просто додайте шезлонг і мохіто, щоб завершити образ.

jacquemus le pinu

Ще один дебют на недавньому тижні моди-jacquemus le pinu. Ця чоловіча за формою сувора і лаконічна сумка виконується в техніці колорблокінга. Модель доступна в двох видах шкіри і нейлоні. Шукайте в руках головних фешоніста міста.