Які тренування воліє дженніфер лопес, щоб виглядати не гірше, ніж 20 років тому

591

Дженніфер лопес часто фотографується в купальниках, багато танцює і в 52 роки виглядає карколомно. Фанати кажуть, що у неї «тіло богині», і старіти, здається, не входить в плани співачки. Як їй вдається зберігати ідеальну форму з року в рік?

Instyle

Латиноамериканська дівчинка з багатодітної сім’ї з дитинства не погоджувалася з запевненнями батька про те, що таким, як вони, немає місця серед зірок. І просто дуже багато працювала над собою і як таран йшла до мети. Дженніфер лопес і зараз продовжує це робити, не зменшуючи обертів і залишаючись дівчинкою без віку. За її плечима успішна кар’єра актриси, співачки і танцівниці — і шоу триває!

Elle us

Дженіфер лопес, здається, не втомлюється і не старіє. Її зовнішній вигляд і дата народження в паспорті (1969й!) викликають когнітивний дисонанс. Не може бути дженіфер 52, виглядає вона не більше, ніж на 30! коли вона публікує фотографії в купальнику, фанати пишуть в коментарях: «заради цього ми живемо!»джей ло надихає шанувальників на здоровий і активний спосіб життя своїм прикладом. В ютьюбі чимало роликів з тренуваннями від джей ло і відео її роботи з тілом, наприклад, перед записом чергового кліпу.

Що вона з собою робить,щоб так виглядати?

Практично не їсть вуглеводів (крім хорошого шоколаду і зрідка улюбленого ванільного морозива з шоколадною крихтою), обробленої їжі, вважає за краще «чисту» цільну їжу і дуже, дуже багато тренується — 7 разів на тиждень. Цікаво, що танці не входять в план тренувань, це частина її життя і танцює джей ло в будь-яку вільну хвилину. Вона це робить професійно і на репетиціях доводить танцювальні номери до ідеалу.

» я репетирую в будь-який час в будь-якому місці… Ми з сієною лалау (хореографом) розсунули дивани і робимо це прямо на підлозі. Люди іноді думають, що я божевільна, але я хочу, щоб в день зйомок все було ідеально!»

@jlo

Хто тренує джей ло?

Її головні наставники в спорті протягом довгих років — «скульптори голлівудських тіл» девід кірш і трейсі андерсон. У них різні підходи до спорту, але однакова любов до інтервальних тренувань, і це подобається лопес.

Девід робить упор на вправи з обтяженням, кругові тренування з елементами єдиноборств (кікбоксингу, боксу і навіть сумо), кроссфіта, а також використовує пліометричні вправи («вибухові» швидкі рухи), вправи з власною вагою (наприклад, віджимання «людини-павука» на балансувальній півсфері босу) і приділяє багато уваги опрацюванню преса.

Трейсі андерсон розробила власну методику тренувань на опрацювання м’язів кора, стегон і ніг і любить численні повторення різних вправ (щоб не виникло звикання, вона їх часто змінює) — від 60 до 100 разів.

@jlo

Як вона домоглася ідеальної форми сідниць

Фірмовий знак і «фішка» співачки-апетитні сідниці, над якими доводиться попітніти за допомогою вправи від девіда кірша «https://www.instagram.com/p/bxyu7lmaap6» — проходки в пліє з широко розведеними колінами. Журналістка лара уолш провела експеримент і тиждень займалася за планом дженіфер лопес. Після «прогулянки качкодзьоба» в перший же день тренування, за визнанням журналістки, у неї боліло приблизно все і наслідки відчувалися ще кілька днів після.

@jlo

Чи змогла журналістка повторити повний курс тижневого тренування дженіфер лопес?

Лара уолш тиждень займалася за програмою кірша і андерсон, розробленої спеціально для дженніфер лопес, і зізнається, що була вимотана і не всі вправи вийшло виконати. Але за один тиждень вона змогла підтягнути все тіло, і це було видно неозброєним оком. Правда після цього більше тижня боліли ноги і тряслися коліна. Журналістка вирішила, що такі повноцінні тренування «не для звичайних людей», визнавши, що співачка — практично надлюдина. І результат цих зусиль ми бачимо в кліпах, фільмах і відкритих нарядах на червоній доріжці. А 24 липня 2021 року джей ло виклала в інстаграмі фотографію в купальнику на своїй 52-річчя. Що називається, «замість тисячі слів».

By