Можна збитися з рахунку: Регіна Тодоренко показала свої весільні сукні

1275

Відома телеведуча Регіна Тодоренко і популярний співак Влад Топалов вступили в законний шлюб і провели камерне весільне торжество для самих близьких ще в жовтні минулого року. Тоді планувати велике свято для зіркової пари було важко, адже Регіна була вагітна. Їхній первісток, син Міша, з’явився на світ на початку грудня. І тепер, коли малюк підріс, його знамениті батьки нарешті зіграли пишне весілля в італійському курортному містечку Сорренто.

View this post on Instagram

A post shared by www.okmagazine.ru (@okmagazine_ru) on Jul 3, 2019 at 9:20am PDT

Раніше Тодоренко ділилася планами, що хоче зробити весілля в стилі бохо. Судячи з барвистим кадрів в соцмережах, вона здійснила всі свої мрії.

Я хочу, щоб усім було весело. Не хочу манірності, не хочу чинності, не хочу класики. Нехай всі гості приходять розслабленими, у лляних сорочках, шортах і зручних сарафанах, нехай ходять босими. Таке весілля в стилі бохо! Щоб всі танцювали, співали, щоб була гучна музика. Як у фільмах Еміра Кустуриці.

На урочистість з’їхалися рідні і близькі друзі пари: колеги Регіни Марія Ивакова і Леся Нікітюк, а також актор Микита Єфремов та інші. До речі, у подружок нареченої був особливий дрес-код: усі вони були одягнені у світлі сукні в підлогу і солом’яні капелюшки.

Детальніше:Гірко! Регіна Тодоренко і Влад Топалов зіграли весілля в Італії

За місяць до урочистої події знаменитість поскаржилася, що не може вибрати плаття, адже вони всі дуже гарні. І навіть запропонувала шанувальникам проголосувати за найцікавіший варіант.

Вибираю найкрасивіше в світі сукню, вже хочеться плакати прямо на фату, але я тримаюся! Якщо б ви бачили ескізи, ви б теж ридали!

А ось, до речі, ми зараз на стадії затвердження сукні, підкажіть , у чому ви хочете мене бачити на весіллі?)

1. Пишне плаття, а-ля білосніжка.2. Сексі-пекси в обтяжку і з глибоким декольте.3. Ретро з вуаллю в стилі «Гетсбі»4. Плаття-сарафан в стилі Джульєтти

© Instagram @reginatodorenko

До речі, більшість шанувальників Регіни висловили бажання побачити її у всіх чотирьох запропонованих образах. А так як зоряну весілля святкували 3 дні, у нареченої з’явилася відмінна можливість продемонструвати всі обрані вбрання.

У ці вихідні телезірка поділилася ніжним відео з бекстейджа весільної зйомки для обкладинки журналу Wedding magazine і у всій красі показала свої весільні вбрання.

Спасибі Всім за цю можливість приміряти самі шикарні весільні сукні та відчути себе попелюшкою) — написала Регіна в особистому блозі.

View this post on Instagram

A post shared by Wedding Magazine (@wedding_magazine_russia) on Jul 4, 2019 at 5:08am PDT

Отже, на початку церемонії на Регіні було довге біле плаття по фігурі, з мереживною накидкою, пізніше наречена змінила його на струмує світлий наряд з високим ліфом і рукавами в стилі шекспірівської Джульєтти і станцювала з чоловіком перший танець молодих.

View this post on Instagram

A post shared by Vlad Topalov (@vladtopalovofficial) on Jul 6, 2019 at 8:14am PDT

Читайте також:Регіна Тодоренко і Влад Топалов показали фото зі своєї секретної весілля

Також наречена продемонструвала плаття-сорочку кольору міді, яка відмінно виглядало з крислатим солом’яним капелюхом.

© Instagram @reginatodorenko

На обкладинці Регіна демонструє елегантний шовковий сарафан лаконічного крою з колекції Едем, розшитий камінням Сваровськи.

Вона приміряла ще декілька неймовірно красивих і ніжних нарядів. Наприклад облягає плаття з розкішним шлейфом і відкритими плечима, а також кремовий сарафан з грайливим розрізом і фантазійне плаття-сорочку з прозорим верхом і пишною спідницею.

© Instagram @edem.official
© Instagram @maksud_sharipov
© Instagram @maksud_sharipov

View this post on Instagram

A post shared by regina todorenko (@reginatodorenko) on Jul 5, 2019 at 10:48pm PDT

Найдорожчим гостем на цьому весіллі був, звісно, 7-місячний Міша, чий весільний наряд Регіна теж показала шанувальникам. Хлопчика одягли в неймовірно милі шортики, ніжно-блакитну сорочку і кремову метелика.

© Instagram @reginatodorenko

Фанати зіркової пари залишають свої вітання молодятам і сподіваються, що пізніше Регіна і Влад обов’язково поділяться подробицями весільного торжества.

Фото на анонс: Instagram @vladtopalovofficial