«Можу кілограм зїсти за раз!»: вагітна Согдіана розповіла про улюбленому перекус

979

35-річна співачка Оксана Нечитайло, більше відома під сценічним псевдонімом Согдіана, нещодавно розсекретила два важливі події у своєму житті: заміжжя і третю вагітність. Проте в особистому блозі знаменитості на це і натяку немає: лише фотографії, приховують, що незабаром у родині буде поповнення.

Читайте також:Знову мама? Співачка Согдіана продемонструвала кругленький животик

Але уважні користувачі зуміли розгледіти «вагітний» живіт на фотографії, яку співачка супроводила пост про те, які вітаміни вона віддає перевагу.

Навіть якщо б переді мною поставили всілякі, рідкісні, екзотичні фрукти, ягоди… я все одно вибрала б персики! Люблю великі, стиглі! Щоб від одного дотику знімалася шкурка,.

Можу кілограм з’їсти за раз!

До речі, любителі дієти, на замітку:

При дієті персики можна!!!

© Instagram @sogdianamusic

Калорійність персика 1 штука — вагою в 250 р «витягує» всього на 90 ккал і перетворюється в поживний, корисний дієтичний перекус. Дієтологи радять їсти фрукти або окремо, або разом з іншими, більш кислими фруктами — мандаринами, помело, ківі. При такому поєднанні поживні речовини корисного фрукта засвояться швидше, подарують відчуття ситості на 2-3 години.

Читайте також:Соте, парфе і пироги: 8 рецептів з персиків

Двічі мама, Согдіана – володарка стрункої фігури. Нагадаємо, первісток співачки Арджун народився в шлюбі з Рамом Говиндом восени 2007 року, а Микаил – 22 березня 2010 року. Батьком другої дитини співачки є Башир Куштов.

© Instagram @sogdianamusic

Припустимо, що після третьої вагітності Согдіана буде знову стрункою. Адже вона ретельно стежить за своїм харчуванням. До речі, очікування третього малюка і заміжжя знаменитість розсекретила лише нещодавно.

Коли зрозуміла, що знову чекаю малюка, зазнала подив… Тому що це диво. Ніколи не знаєш, що станеться воно знову чи ні. Пам’ятаю, як у дитинстві на дачі завжди пірнала в крижаний басейн, а мама сварила, кажучи: „Як ти потім будеш народжувати?“ І коли я виросла, мені здавалося, що, можливо, цього й не станеться. Тому кожну вагітність приймаю як диво, нехай з наукової точки зору все зрозуміло, – розповідала співачка.

© Instagram @radiodacha_ufa, @mir_znamenitostei

Знаменитість розповіла і про те, чому приховала весілля:

З роками ставишся до сімейного вогнища зовсім інакше. Не хочеться створювати шум навколо самого дорогого, здійснювати повторні помилки. Щастя любить тишу, я перевірила на собі. Зараз стільки платформ для обговорення і засудження, а порадіє за тебе мало хто. І потім, коли розумієш, що заміжня втретє… Це не найулюбленіша частина моєї біографії, не привід пишатися. Але такий мій шлях.

Читайте також:Зворушує до сліз: Влад Топалов поділився романтичним відео з весілля в Італії

Артистка зізналася, що вже планує своє життя після пологів:

Як буду управлятися з трьома дітьми? У мене багато помічників. Папи беруть активну участь, є бабусі. Була і прекрасна няня. На цей раз подивимося, якщо вона буде потрібна, то візьмемо. Адже мене чекає робота, концерти.

© Instagram @dubitskiy

А які фрукти ви воліли під час вагітності?

Фото на анонс: Instagram @sogdianamusic