Молодше на 10 років: нова зачіска Ані Лорак полонила шанувальників

790

41-річна Кароліна Куєк, більш відома як Ані Лорак, — успішна і популярна співачка, а ще мама чарівної Софії (8). Вона багато гастролює, записує успішні альбоми і відмінно виглядає, адже тримати себе в ідеальній формі — невід’ємна частина її професії.

На цей раз Ані вирішила трохи змінити зачіску — відрізала чубчик і зробила колір більш насиченим. У результаті співачка покращала, посвіжіла і стала виглядати набагато молодше.

З маленького кроку починається дорога. 😃 Починається з посмішки стан щастя! – вона підписала знімок.

© Instagram @anilorak

Шанувальники оцінили новий ефектний образ зірки:

Дуже красива💐💐💐

👍🏼Клас! Помолодшали

Красуня!!!😍

Прекрасна😍 Доброго дня Вам❤ Завжди дуже сильно захоплююсь Вами

© Instagram @anilorak

Втім, однією стильної стрижки для того, щоб виглядати так само, як Ані Лорак, мало. Нещодавно вона поділилася секретами краси і правильного харчування.

Віддаю перевагу дробовому харчуванню. Це означає, що їм часто, але мало. Звичайно, в мій раціон входять овочі, курка і риба. Єдиним винятком у моєму правильному харчуванні є смажена картопля, яку дуже люблю і відмовитися від якої не можу. Дробове харчування добре тим, що шлунок отримує їжу частіше, наїдається, але при цьому не розтягується. Таким чином ти отримуєш необхідну кількість вітамінів, вуглеводів і білків протягом дня. Я вже навчилася правильно вибудовувати свій режим: якщо знаю, що сьогодні буде багато репетицій, то снідаю дуже щільно, — розповіла співачка.

© Instagram @anilorak

Раціон на день від Ані Лорак:

Сніданок: Омлет з овочами і сыромОбед: Суп, салат, курка або риба, овочі-гриль, іноді картошкаУжин: Теплий салат з креветками або рыбойПерекус: Горішки або сухофруктыНеобходимо пити багато води.

Ані не любить дієти і вважає, що потрібно дотримувати режим харчування і сну, адже сон — це перший закон краси. Зіркова мама намагається жити в гармонії з собою і вважає це головним секретом привабливості. Вона радить займатися духовним розвитком і любити себе.

© Instagram @anilorak, @anilorak

Ані Лорак також займається фітнесом і з задоволенням ділиться з шанувальниками секретами своїх тренувань. Спортивне навантаження повинна бути в радість, вважає співачка, тоді результат не змусить себе чекати. Ми вже показували любимыех фітнес-вправи зірки, які допоможуть прибрати животик.

Читайте також:

  • Дочка Ані Лорак підросла і стала ще більше схожа на знамениту маму
  • Як скинути 15 кг: особистий досвід Ані Лорак
  • Ані Лорак: прості вправи, які допоможуть прибрати живіт
Фото на анонс: Instagram @anilorak_news