Як застосовувати масло троянди для волосся

1059

Зміст:

  • Користь олії троянди для волосся
  • Застосування масла
  • Масло троянди для волосся допоможе зміцнити шевелюру вже через місяць. Для цього введіть свій ритуал краси маски, компреси і ополіскування на основі цього кошти.

    Користь олії троянди для волосся

    Щоб отримати 1 краплю олії троянди, потрібно використовувати 30 бутонів. Тому воно є таким концентрованим і ароматним. Найдорожче масло виробляють з троянди дамаської і троянди з Марокко. Масло чайної троянди більш доступне. Відрізнити підробку просто: капніть на білий аркуш вміст пляшечки. Якщо залишилося жирне пляма — ви купили імітацію. Якщо лист залишився чистим, то засіб натуральне.

    Масло троянди для волосся додасть волоссю здоровий вигляд

    Масло троянди має наступні властивості:

    • відновлює посічені і ламке волосся;
    • знищує грибки;
    • зміцнює шевелюру;
    • повертає здоровий блиск;
    • усуває лупу;
    • зменшує жидность;
    • володіє антисептичним ефектом;
    • активізує процес зростання;
    • усуває сухість шкіри.

    Олія живить шкіру голови і волосяні фолікули. Тому його застосування змінює структуру не тільки зовні, але і зсередини.

    Застосування масла

    Ефірне масло троянди не наносять безпосередньо на волосся, так як воно дуже концентрований. Його додають до будь-якого базового олії: оливкова, мигдальній, персиковому або до масла жожоба. Якщо основу ви підігріваєте, то ефір додавайте в кінці, щоб корисні компоненти не зникли.

    Корисно робити маски, обгортання або обполіскувати волосся після миття водою з добавкою кошти.

    Щоб сухі кінчики не сіклося, змішайте 15 крапель мигдалевої або персикового масла з 10 краплями олії троянди. Наносьте засіб як мінімум 3 рази в тиждень.

    Щоб прискорити ріст волосся і позбутися від зайвої жирності, змішайте 40 мл олії мигдалю, 5 мл олії жожоба і додайте 10 крапель ефіру троянди і 5 крапель ефіру сандалу. Втирайте суміш у шкіру голови. За допомогою гребінця розподіліть по всій довжині. Через 1,5 години змийте маску.

    ПрименениеРегулярне застосування масла троянди стимулює ріст волосся

    Для зміцнення волосся і позбавляє від лупи в 30 мл олії жожоба додати по 5 крапель масла троянди, ромашки і ялиці. Залиште суміш на 20 хв.

    Від сухості шкіри голови і лупи позбавить суміш, що складається з 30 мл оливкової олії, 10 крапель масла троянди і мигдалю. Особлива користь буде, якщо перед приготуванням оливкове масло підігріти до 40 С і додати в нього 1 ч. л. рідкого меду. Через 1 годину змийте суміш.

    Для стимулювання росту волосся додайте до 40 мл реп’яхової олії 15 крапель троянди. Наносите на коріння волосся 1 раз в 2 тижні

    Ефірне масло додавайте тільки після підігріву базового масла.

    Універсальну зробіть маску з 1 збитого жовтка з 30 мл оливкової олії і додайте по 5 крапель масла троянди і авокадо. Нанесіть на шкіру і волосся і тримайте 2 години. Змити прохолодною водою.

    Для загального зміцнення і краси волосся додайте в порцію шампуню або бальзаму 6 крапель масла троянди. Волосся після миття сполосніть прохолодною водою, в яку також додайте 3-5 крапель еліксиру.

    Споживачі дають позитивні відгуки після використання масла троянди. Тому спробуйте засіб самі, щоб переконатися в цьому.

    Також рекомендуємо почитати: маски для густоти волосся