«Моя принцеса»: Надія Міхалкова показала рідкісний знімок з підрослими дочкою

858

Надія Міхалкова виховує двох чудових дітей — 8-річну доньку Ніну і 6-річного сина Івана. З їх батьком, кінорежисером Резо Гігінешвілі, актриса розлучилася, але зуміла зберегти дружні відносини. Раніше вона приховувала своїх спадкоємців від широкої громадськості, а останнім часом, з легкої подачі мами і сестри, стала все частіше публікувати фото та відео з ними в своєму особистому блозі.

Читайте також:«З днем народження, моя банда»: Надія Міхалкова опублікувала рідкісне фото з дітьми

© Instagram @nadiamixalkova

Зараз Надія та Ганна Михалковы разом з дітьми відпочивають в Іспанії. Надя вирішила закарбувати на відпочинку підрослу доньку Ніну. І це той самий випадок, коли можна роздивитися обличчя дівчинки. Над головою дівчинки матуся поставила емодзі у вигляді корони.

© Instagram @nadiamixalkova

Раніше у блозі актриси з’явилося відео, в якому вона бігає з дітьми по пляжу і сама більше схожа на щасливу дитину, ніж на маму двох дітей.

Нехай це залишиться тут . У людини пам’ять дуже перебірлива, ми часто забуваємо секунди щастя але добре пам’ятаємо роки страждань. P. s. Можна без коментарів «роках страждання» — це метафора, – підписала вона ролик.

View this post on Instagram

A post shared by nadiamixalkova (@nadiamixalkova) on Jun 17, 2019 at 1:42pm PDT

До речі, днями фото з іншого підросла принцесою опублікувала і старша сестра Наді, Ганна Міхалкова. На знімку з відпочинку Михалкова позує з 5-річною донечкою Лідою.

В наш час найбільша розкіш — це час. П’ю каву на ганочку з Лидусей), – підписала вона нове фото з дочкою.

© Instagram @anikiti4na

Набагато частіше Ганна Міхалкова радує шанувальників фотографіями дорослих синів і незмінно веселить їх жартівливими коментарями про своїх хлопчаків. Вона навіть придумала кумедний хештег #Яумеювоспитыватьмонстров, який ставить під фотографіями дітей в особистому блозі. Нагадаємо, що разом з чоловіком, бізнесменом Альбертом Бакових, Ганна виховує трьох дітей — синів Андрія (19) і Сергія (18) і дочку Ліду (5).

Читайте також:

  • «На ганочку з Лидусей»: Анна Міхалкова поділилася рідкісним кадром з підрослими дочкою
  • Розсекретила: Надія Міхалкова вперше показала обличчя сина
  • Не приховуючи осіб: Тетяна Михалкова поділилася рідкісними фото всіх дітей Анни Міхалковій
Фото на анонс: Instagram @nadiamixalkova