Моє продовження: Валерій Меладзе опублікував перший спільний знімок зі старшим сином

406

У Валерія Меладзе відмінний батьківський дар — в кожному своєму дитині він розглянув унікальний талант. І підтримує будь-які прагнення своїх дітей, навіть якщо вони йдуть врозріз з його уявленням про прекрасне.

Валерій Меладзе вперше у своєму блозі опублікував спільний знімок зі старшим сином Костянтином, народженим у відносинах з Альбіною Джанабаєвою. Молодій людині 15 років і він захоплюється наукою. Меладзе анітрохи не бентежить той факт, що його спадкоємець вибрав зовсім інший профессинальной шлях.

Поруч зі мною людина, яка не любить шоу-бізнес, не ходить на концерти. Гучним заходів віддає перевагу науку, техніку, спорт, — гордо повідомив Валерій у своєму блозі. — І все ж він моє продовження! Мій син!

Меладзе с сыном© Instagram @meladzevalerian

Однією з перших фотографію прокоментувала Альбіна Джанабаєва. Вона була лаконічна, залишила три емодзі у вигляді сердечок.

Альбіна і Валерій виховує двох спільних дітей. Молодшому, Луці, в липні исполнилосьт п’ять років. Джанабаєва відверто рассказавала про те, який у її синів характер.

Деяка стриманість у Кості, думаю, від мене. У жінок терпіння і вміння довго на чомусь зосереджуватися більше, ніж у чоловіків. Лука дуже рухомий активний хлопчик, і ви здивуєтеся, але в цьому я теж бачу себе. На Валеру хлопчики теж дуже схожі. Лука такий же енергійний, як тато в дитинстві, Костя захоплюється наукою і технікою, це теж від папи.

Нещодавно артистка заявила, що мріє про третю дитину. Якщо плани пари реалізуються, то Валерій стане батьком шістьох дітей. З трьома дочками від першого шлюбу музикант підтримує теплі стосунки. Два роки тому Меладзе видав старшу дочку заміж. Весілля проходило в Марокко і тривала два дні. Зі своїм обранцем, журналістом Нурі Вергезе, Інга прожила у шлюбі два роки, після чого закохані вирішили розлучитися. До моменту весілля дочка Меладзе знала журналіста майже вісім років.

Дівчина повернулася до Москви і вже відкрила тут свій ювелірний магазин — звичайно, за підтримки свого зоряного батька.

Валерий Меладзе с дочерью ИнгойФото: Instagram @ingameladze

Середня дочка Меладзе зараз теж проживає непростий період. Дівчинка настільки схудла, що сестра Інга забила тривогу. Вона повідомила батькові, який поговорив з Софіко. Тепер дівчина проходить лікування в клініці, щоб набрати вагу

Читайте також:

  • Справа не в генетиці: Альбіна Джанабаєва поділилася секретами краси
  • Мамин син: Альбіна Джанабаєва поділилася рідкісним кадром
  • «Справжня німфа»: 15-річна красуня-дочка Костянтина Меладзе вирішила стати співачкою
Фото на анонс: Instagram @meladzevalerian, @albinadzhanabaeva