Мої найкращі подруги: Марина Александрова опублікувала рідкісний кадр з мамою та донькою

869

Марина Александрова — не тільки відома актриса, але і щаслива мама двох дітей. Від режисера Першого каналу Андрія Болтенко у актриси підростають 3-річна донька Катерина і 7-річний син Андрій. Марина досить рідко публікує в соціальних мережах фото своїх дітей, але іноді робить виключення. Нещодавно наприклад, любляча матуся виклала до себе на сторінку неймовірно теплі фото зі своєю маленькою спадкоємицею, ніж привела в захват численних шанувальників.

© Instagram @mar_alexandrova

А сьогодні вона поділилася рідкісним, і від цього ще більш цінним кадром, на якому зображена вона разом зі своєю мамою і дочкою:

Мої найкращі подруги❤️ — підписала знімок актриса.

© Instagram @mar_alexandrova

Шанувальникам неймовірно сподобалася сонячна і річна фотографія трьох подруг, як висловилася сама Марина, і вони залишили безліч коментарів під постом:

Як це здорово, коли є такі подруги😊❤️❤️❤️

Яка ти гарна Марина!!! На всьому світі не знайти 🙌

Чудово!!!😍🙌🙌👏👏

До речі, обличчя дочки Александрова вперше показала зовсім недавно. В особистому блозі зірка опублікувала відразу кілька знімків зі своїми спадкоємцями з відпустки у Франції. На одному з них нарешті можна було чітко розгледіти обличчя дівчинки.

«Найкраще на канікулах, що я обіймала тебе всю ніч!» – сказала мені дочка. У старшого вже враження більш прозаїчні))). Гарячий шоколад, майка переможців ЧС з футболу, похід на Ейфелеву вежу, Croque monsieur (гарячий бутерброд з сиром), музей Родена (де можна бігати), і розмови, вікторини, книги… Нас, звичайно, всіх приємно здивував парк PuyDuFou, заради нього і вирушили в дорогу, раджу всім, у мене багато матусь, судячи по знайомству, беріть на замітку. А Париж, як завжди любимо і прекрасний, навіть в дощ! – поділилася емоціями від відпустки Александрова.

© Instagram @mar_alexandrova

А на початку літа вона порадувала шанувальників знімками обох дітей і розповіла, як вони проводять канікули:

Чому так багато світла?Чому раптом так тепло?Тому, що це – летоНа все літо до нас прийшло.Тому і кожен деньВсе довше, що не день,Ну а ночі,Ніч від ночі,Все коротше і коротше… /Анастасія Орлова/ Які дитячі ігри ваші улюблені? У що граєте на канікулах? Я з дитинства люблю «Вышибало», «Козаки-розбійники», а зараз з дітьми любимо грати в «картки на чоло»( наше сімейне назва🙈), отгадываем героїв мультфільмів, історичних особистостей і різних знайомих людей)))

© Instagram @mar_alexandrova

Читайте також:

  • Літо, приходь: Марина Александрова показала нові фото сина і доньки
  • Суперкоманда: Марина Александрова показала, як тренується разом з 6-річним сином
  • Нескінченне щастя: Марина Александрова показала фото з обома дітьми
Фото на анонс: Instagram @mar_alexandrova