Мої улюблені: Катерина Вілкова показала чудовий сімейний портрет з відпустки

590

35-річна Екатерина Вілкова і 42-річний Ілля Любимов – одна з найкрасивіших пар нашого кіно. В цьому році вони відзначили жерстяну весілля – 8 років у шлюбі. Зіркове подружжя виховує двох дітей, 7-річну Павлу і 5-річного Петра. І хоча Катерина і Ілля воліють не афішувати подробиці особистого життя, у своєму особистому блозі актриса іноді демонструє сімейні фото і ділиться новинами про дорослішання спадкоємців.

Читайте також:Діти Катерини Вилковой осідлали носорога

Дети Вилковой© Instagram @oldkavilochka
Илья Любимов и Екатерина Вилкова с детьми© Instagram @oldkavilochka

Наприклад, навесні зіркова мама була в гостях у Федора Бондарчука. На зйомках програми «Кіно в деталях» Катерина поділилася веселою історією про своїх дітей. Виявилося, що Павла і Петро обожнюють дивитися фільми з участю мами і їх улюблений – це захоплююча казка «Останній богатир», в якій Вилковой дісталася роль злої чарівниці Варвари.

Періодично просять перетворитися на сову, прямо тут і зараз. Ти ж вмієш, запитують вони. Я не можу руйнувати цей магічний світ, тому доводиться відмовлятися, що зараз з собою немає чарівного амулета і взагалі, якщо я часто буду перетворюватися в сову — це всім набридне, — зі сміхом розповіла актриса.

Подробнеее:Магія кіно: Катерина Вілкова поділилася цікавою історією про своїх дітей

До речі, Катерина і Ілля – популярні актори, але, незважаючи на завантажений графік, завжди знаходять час, щоб провести сімейний відпочинок з дітьми. На початку літа, поки зіркові батьки знімаються, Павла і Петя проводять час у бабусі в селі. А в серпні, за традицією, всі разом вирушають до моря.

Илья Любимов и Екатерина Вилкова с детьми на отдыхе© Instagram @oldkavilochka

Минулого літа Катерина регулярно ділилася кадрами активних сімейних канікул і цього літа також показала знімки сімейного відпочинку. Зоряне сімейство багато гуляє, насолоджується природою і морським повітрям і, звичайно, купається і засмагає.

У ці вихідні Вілкова розмістила в особистому блозі чудовий сімейний портрет, судячи з яким відпустка вдався.

Мої ❤❤❤, – підписала кадр Катерина.

Илья Любимов и Екатерина Вилкова с детьми на отдыхе© Instagram @oldkavilochka

На море чудово. Це ідеальний світ, тому що одному з нас дуже подобається вода. Чоловік плаває з таким задоволенням! Він може дві години не виходити з води. А відпочинок порізно — це тільки на «Кінотаврі». Ілля відпускає мене з подружками на кілька днів — така у нас вже традиція. Це ще й психологічна розрядка. А взагалі-то, я не розумію, як можна відпочивати без чоловіка, – розповіла актриса в інтерв’ю журналу ОК.

Екатерина Вилкова и Илья Любимов с детьми на отдыхе© Depositphotos, Instagram @oldkavilochka

Шанувальники прийшли в захват від рідкісного кадру і залишають компліменти і добрі побажання улюбленій актрисі і всієї її сім’ї, а також обговорюють, як підросли за літо зоряні спадкоємці.

Красиві і талановиті батьки! А дітки — солодкі булочки) підросли, витягнулися. Чудова у вас сім’я!

Яка дружна гарна родина! всім щастя і всього самого найкращого. Ви всі супер!!!

Читайте також:

  • Катерина Вілкова опублікувала ніжне фото з чоловіком в честь дня його народження
  • Катерина Вілкова з чоловіком влаштували собі романтичні канікули
  • Час кучериків: Катерина Вілкова змінила імідж
Фото на анонс: © Instagram @oldkavilochka