Мої хлопчики: Єлизавета Боярська поділилася знімком з обома синами

1038

33-річна Єлизавета Боярська – гідна продовжувачка акторської династії Боярських, щаслива дружина актора Максима Матвєєва і мама двох чудових синів: 7-річного Андрія та 8-місячного Григорія.

Єлизавета і Максим – одна з найбільш таємничих пар російського шоу-бізнесу: знаменитості до останнього не коментували вагітність актриси, а також довгий час не виводили в публічне поле Андрія, вважаючи, що хлопчик повинен підрости. Однак зараз його фотографії все частіше з’являються в особистих блогах батьків. Наприклад, в кінці березня Максим привів у захват шанувальників, повідомивши, що разом з сином освоює скейтборд. А недавно Єлизавета виклала кадри, на яких тато з сином займаються воістину чоловічою справою і шліфують дерево для того, щоб зробити якийсь сувенір.

Справжні чоловіки, – підписала кадри Єлизавета.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 3, 2019 at 1:51am PDT

Вчора кінозірка вирішила знову порадувати шанувальників новим знімком синів і поділилася своїми емоціями з приводу цього літа:

Останні дні літа. Як воно завжди фантастично швидко пролітає, – написала молода матуся на своїй сторінці.

© Instagram @lizavetabo

Прихильники залишилися в захваті від теплого знімка хлопчаків і залишили безліч коментарів щасливої сім’ї:

📷’Яке гарне місце..👍😊’І напевно в цій річечки є рибка..Мені так і не довелося порибалити цим літом..🎣..за стечентю обставин..на Жаль!Всіх благ Вам і удачі..!!!🙏🌿🏡⛲⛅☀🌏🌉Доброї ночі

Спасибі Вам,Єлизавета, за те,що Ви робите, нехай кожен день буде літо!❤️

😍🌿Все на фото гарно👼🏻👼🏻

До речі, навесні Єлизавета дала інтерв’ю журналу «Атмосфера» і розповіла багато цікавих сімейних подробиць. Актриса зізналася, що з народженням другого сина в їх з Максимом життя додалося розуміння і любові, а вона відчула, що просто створена для материнства.

Я розумію, що бути мамою крутіше, ніж актрисою. Хоча знаю, що довго без цієї професії існувати не зможу, але вже точно не буду шаленіти, щоб намагатися встигнути все. Поки хочу сидіти вдома зі своїми хлопцями, дивитися, як вони ростуть, водити їх на заняття, їздити з ними в різні місця. Від цього я отримую справжнє задоволення, відчуваю себе повноцінною, успішною, реалізованої і щасливою.

Вона також розповіла, що старший брат мріяв швидше побачити малюка і, за словами актриси, зовсім не ревнує до нього батьків.

Він дуже чекав, щодня запитував, коли ж ми приїдемо. І ось настав довгоочікуваний день, і він прямо в шкарпетках вибігла в під’їзд і там почав розглядати малюка в люлечке. Потім ми його роздягнули, Андрійко дивився і все казав: «Який маленький, якийсь маленький». Він його дуже любить, часто підходить до Гриця, торкає його за щічки, за бочочки і каже: «Я тебе люблю». Причому робить все самостійно, не для того, щоб іншим показати, який він брат. Ні, така щира любов.

Нагадаємо, зовсім недавно актриса вирішила шокувати шанувальників своїм новим образом: в особистому блозі артистка опублікувала фото, на якому постала у несподіваному амплуа – з короткими світлими волоссям!

© Instagram @lizavetabo

Правда знаменитість вирішила відразу розставити всі крапки над «i» і зізналася, що це всього лише перука. Шанувальники Єлизавети розділилися на два табори. Одні зазначили, що новий імідж їй неймовірно йде. Інші ж запевнили, що з звичної зачіскою Боярської значно краще:

© Instagram @lizavetabo
Фото на анонс: Instagram @lizavetabo