Мрія: Катерина Волкова показала дитячу кімнату своєї доньки

540

37-річна Катерина Волкова — затребувана актриса, щаслива дружина і турботлива мама чарівної 8-річної Єлизавети. Зіркова мама лагідно називає доньку Гусеной, з задоволенням ділиться її фотографіями і розповідає про її здобутки і захоплення. Дівчинка дуже любить тварин і займається кінним спортом, а в будинку зоряного сімейства, крім кількох собак, живе цілий виводок кроликів, за якими Ліза доглядає.

Читайте також:«Наше сонечко»: Катерина Волкова показала рідкісні фото дочки з сімейного альбому

В кінці минулого року актриса опублікувала відео, на якому шукає кроликів, кому втікачів позбирати! по дитячій кімнаті Лізи. Малюки облюбували будиночок Барбі і не збираються вилазити.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2018) on Nov 11, 2018 at 1:33am PST

Зараз дівчинка вже виросла, і в її кімнаті немає такої великої кількості іграшок — дитяча дуже простора і світла, лише на ліжка розставлені м’які іграшки.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 10, 2019 at 1:13am PDT

До речі, нещодавно дитячу кімнату своїх дочок показала телеведуча Ксенія Бородіна. Зіркова мама подарувала дочкам сухий басейн і батут. Тея і Маруся були на сьомому небі від щастя, коли відкрили двері в свою кімнату.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jan 21, 2019 at 3:57am PST

Нагадаємо, що Катерина Волкова вийшла заміж за архітектора і танцюриста Андрія Карпова в квітні 2010 року. Відомо, що зоряну пару познайомила спільна подруга, актриса Дарина Сагалова. Карпов влаштував дружині неймовірно перше романтичне побачення — запросив її на індивідуальний урок танців і навчив її танцювати танго. З тих пір Катерина і Андрій нерозлучні. До речі, влітку минулого року актриса зізналася, що дуже хоче народити другу дитину. За словами Катерини, чоловік давно мріє про сина, а Ліза — про маленького братика.

© Instagram @volkovihome

Читайте також:

  • Як зірки облаштували дитячі кімнати: ідеї для натхнення
  • Весні дорогу! Катерина Волкова села на детокс-дієту
  • Зірка «Вороніних» годує сім’ю рубіновим борщем
Фото на анонс: © Instagram @volkovihome