Чим можна замінити знежирювач для нігтів

3396

Зміст:

  • Для чого застосовується знежирювачах
  • Як використовують знежирювачах
  • Чим можна замінити знежирювач для нігтів
  • Процедури по догляду за нігтями і руками завжди користуються попитом у косметичних салонах. Тому сфера постійно розвивається. На зміну традиційному підходу прийшли гель-лак шелак та ін При наявності простих інструментів, засобів та знань, обзавестися модним покриттям можна вдома. Розберемося, для чого потрібен знежирювачах, і чи можна замість нього використовувати спирт або інші засоби.Знежирювачах застосовується для очищення нігтьової пластини при гель-лаку і нарощуванні нігтів

    Для чого застосовується знежирювачах

    Нанесення обезжиривателя передує обробка нігтьової пластини пилкою. Завдання кошти – підготувати ніготь до гель-лаку і іншими видами покриттів. Склад виконує наступні функції:

    • очищає ніготь;
    • прибирає жир;
    • усуває природний глянець.

    Додатково засіб підсушує нігті, забезпечуючи довговічність манікюру і запобігаючи відшарування.

    Крім того, знежирювачах використовується на завершальному етапі нанесення декоративного покриття для зняття липкого шару.

    Крім обезжиривателя, в таких процедурах застосовуються інші засоби – праймери, «дегидраторы», бондеры і клинсеры. При деякій схожості ці речовини виконують різні функції.

    Праймер і бондер забезпечують краще зчеплення між нігтем і покриттям. Такі засоби необхідні для проблемних нігтьових пластин. Вони обов’язкові і при нарощуванні, коли потрібна ретельна підготовка нігтя.

    Дегидратор – продукт для підсушування і видалення зайвої вологи. Завдання клинсера – усунення липкості нігтя при гель-лаку. Засіб використовується також в якості фінішу у процедурі нарощування.

    Як використовують знежирювачах

    Використовуючи знежирювачах, важливо не допустити потрапляння бруду на нігтьову пластину. З цієї причини не варто наносити склад ватяними дисками. Для роботи підійдуть безворсові серветки.

    Після нанесення обезжиривателя, не чіпайте нігті. З-за цього можуть з’явитися непомітні жирні плями, що погіршить зчеплення з декоративним покриттям.

    Знежирювачі та гель-лаки з однієї лінійки краще з’єднуються, забезпечуючи довговічність покриття. З цієї причини краще користуватися продукцією однієї торгової марки.

    чем можно заменить обезжириватель для ногтейЧим можна замінити знежирювач для нігтів

    Чим можна замінити знежирювач для нігтів

    Іноді продукт закінчується в невідповідний момент. Якщо спеціальний склад відсутня, а привести руки в порядок необхідно, можна скористатися замінниками. Однак захоплюватися ними не варто: такі речовини висушують пластину, викликаючи її ламкість і розшарування.

    В якості домашнього обезжиривателя можна використовувати спирт. Підійдуть спиртовмісні засоби, наприклад, одеколон, духи, алкогольні напої. Вони відмінно справляються з жировою плівкою, видаляють забруднення.

    Крім знежирення нігтів спиртом, існують інші домашні методи обробки нігтьової пластини:

  • Лимонний сік. Справляється з функцією за рахунок лимонної кислоти. Завдяки вмісту вітаміну С зміцнює нігті.
  • Борна кислота. Має антибактеріальну дію, знищує мікроби і грибки. Уникайте попадання на шкіру: засіб здатне викликати сильне пересушування.
  • Рідина для зняття лаку. Ефективно видаляючи жир, засіб значно погіршує стан нігтів, тому його використання допускається тільки в крайніх випадках. Краще вибирати рідина, що не містить ацетон.
  • Мильний розчин. У відсутність інших замінників можна просто ретельно вимити і висушити руки.
  • Послідовно виконуючи етапи процедури, ви отримаєте красиве і довговічне декоративне покриття. У відсутність спеціальних засобів можна тимчасово використовувати їх з замінники. Головне – не захоплюватися, щоб не допустити пошкодження нігтьової пластини.

    Читайте далі: як швидко висушити лак на нігтях