Музичний ринг: доньки Алсу і Юлії Пересільд заспівали пісню Леді Гаги

1382

Багато діти зіркових батьків йдуть по їх стопах: не стали винятком Мікеллі Абрамова – дочка співачки Алсу, а також дочка Юлії Пересільд Анна. На своїх сторінках Юлія Пересільд часто ділиться кадрами з улюбленими спадкоємицями, а Микаелла викладає відео в свій особистий мікроблог.

35-річна Алсу — успішна співачка і багатодітна мама. Вона разом з чоловіком, бізнесменом Яном Абрамовим, виховує трьох чудових дітей: дочок Сафіну (12) і Мікеллі (11), а також сина Рафаеля (2).

Нагадаємо, Мікеллі зовсім нещодавно взяла участь у телевізійному проекті «Голос. Діти»: на сліпих прослуховуваннях вона вийшла на сцену з піснею Джуді Гарленд Somewhere Over the Rainbow з фільму «Чарівник країни Оз». Голос дівчинки розгорнув двох наставників – Валерія Меладзе і Світлану Лободу, але Мікеллі вибрала наставники Світлану. Згодом, після повторного підрахунку голосів, стала переможницею проекту разом з іншими учасниками фіналу.

© Instagram @mikellaabramova

А днями талановита дівчинка поділилася у своєму особистому блозі відео, на якому вона виконує пісню Леді Гаги «Shallow».

Випробувала мою нову укулеле🎸 Звучить👍🏻 Обіцяю частіше викладати пісні! А поки трохи @ladygaga вам в стрічку, а то останнім часом майже не чути про неї нічого😂

View this post on Instagram

A post shared by Mikella🌸 (@mikellaabramova) on Jul 20, 2019 at 9:30am PDT

Шанувальникам дуже сподобався кавер, який виконала юна співачка, і вони поспішили обсипати її компліментами:

Як перестати слухати??? Мурашки по всьому тілу! Цей голос я дізнаюся з мільйона!!!! 👏🏼

Супер 👏👏👏👍♥️💐

Хороша! Молодці батьки, що не дали впасти духом талановитій дитині! Мікеллі — розумниця і красава! Вона -справжня аристократка! З гарним вихованням!👍🙋🏻🌹🌹🌹

Дивно, але донька Юлії Перевильд теж вирішила виконати саме цю пісню у відпустці. Нагадаємо, 34-річна Юлія Пересільд – не тільки успішна артистка, але і мама двох чарівних доньок. Старшій, Ганні – 10 років, а молодшій Марії – 7. Обидві дівчинки з’явилися в союзі актриси з відомим режисером Олексієм Учителем.

Instagram @juliaperesild

Нещодавно Пересільд порадувала шанувальників талантом її старшої дочки. Виявилося, що Анна дуже добре співає. Сьогодні щаслива мама поділилася прекрасним моментом з виступу доньки на своїй сторінці:

Ну і пісенька під фінал нашого відпустки❤️❤️❤️❤️з нею і полетимо!!!!!!!🌟🌟🌟🌟 дякую за ці чарівні дні всім нашим друзям тут на Криті❤️❤️❤️ми стільки подивилися! Стільки дізналися … нам було ясно!!! Хочемо в Москву!! Вже !!!🌟🌟🌟

View this post on Instagram

A post shared by Юлія Пересільд Julia Peresild (@juliaperesild) on Jul 22, 2019 at 2:18am PDT

Шанувальники зіркової родини залишилися в захваті від таланту юної Анни: коментарі залишили не тільки читачів особистого блогу артистки, але і її зіркові друзі!

Ееееееееее!!! Ось це, я розумію, роздала!!! (Тимур Родрігез)

Моя кішечка😍 (Поліна Гагаріна)

😍😍😍 (Юлія Хлиніна)

А в чиєму виконанні пісня вам сподобалася більше?

Читайте також:

  • Мій хлопчик: Алсу вперше розповіла про сина
  • Алсу розповіла, хто в їх родині «злий поліцейський»
  • Зміна підростає: дочки Алсу всерйоз захопилися музикою
Фото на анонс: Instagram @ladygaga, @juliaperesild, @mikellaabramova