«Потрійна доза любові»: Анфіса Чехова поділилася знімками з мамою і сином на відпочинку

618

41-річна Анфіса Чехова успішно поєднує кар’єру на телебаченні та виховання сина, 7-річного Соломона, якого вона ласкаво називає Солик. Хлопчик народився в шлюбі Анфіси і грузинського актора Гурама Баблішвілі, і, незважаючи на те, що навесні 2017 року пара розлучилася, вони зуміли зберегти дружні відносини і разом виховують спадкоємця. Зіркова мама часто ділиться в особистому блозі фотографіями сина і новинами про нього.

© Instagram @achekhova

Цієї осені Соломон пішов в 1 клас. Зіркова мама зізналася, що підібрала для нього саму звичайну загальноосвітню школу, так як не хоче перевантажувати хлопчика надмірними заняттями.

Віддаю Солика в звичайну школу. Звичайно, після уроків там будуть і додаткові розвиваючі заняття. Але я не зациклена на тому, щоб зробити з дитини генія. Випускники звичайних радянських шкіл теж багато чого в житті домоглися, виросли добрими і розумними людьми. Я вважаю, що у дитини має бути дитинство. Психологічний стан важливіше, ніж бажання зробити з дитини успішної людини. Результат залежить не від інтенсивності навчання, — впевнена Анфіса.

© Instagram @achekhova, @gurambablishvili

А зараз вона разом із спадкоємцем і своєю мамою, Наталією Олексіївною, вирушила відпочивати до Туреччини, звідки радує шанувальників сонячними фотографіями. Особливо шанувальникам сподобався знімок, на якому Анфіса зображена з мамою і сином.

Потрійна доза Безумовної Любові❤️ – підписала телеведуча фотографію.

© Instagram @achekhova
© Instagram @achekhova

Під однією з фотографій з Соломоном Анфіса розповіла про те, як впоралася з тривогами з приводу сина:

Одного разу я перестала бути тривожною матір’ю!Хоча, невелика параноя властива моєму характеру…Але кожен раз, коли мої думки приходять страшні картини, як моя дитина тоне, згорає у вогні, потрапляє під машину, падає з вікна, я моментально, поки тривога не почала розростатися, пріхлопивать її як гігантську муху, жорсткої мухобійкою свого розуму.Я кажу собі: «Тут і зараз з моєю дитиною все добре! Майбутнього не існує. Воно ще не сталося. Мої страхи і тривоги ніяк не вплинуть на майбутнє, але можуть сильно ускладнити моє справжнє!»Кожен раз, коли я боюся за свого сина, я нагадую собі, що Страх — це протилежність Любові, і люблю мого Мишеняти ще більше!А Любов — це дозвіл дитині отримувати свій досвід і набивати свої шишки, акуратно навчаючи його і захищаючи там, де це дійсно необхідно🤓

© Instagram @achekhova

Шанувальники залишають теледива теплі коментарі та побажання гарного відпочинку:

😍Стільки тепла в цих фото 🔥❤️

Анфіса, ви прекрасні😍

Які ви щасливі😍 любові і удачі вам)

До речі, нещодавно телеведуча поділилася секретом, як їм з колишнім чоловіком вдалося залишитися друзями і як зробити так, щоб розлучення батьків не завдав травму дитині. Шанувальники знають, що кожне літо Соломон проводить в Грузії з батьком і його рідними, а минулого літа до них приєдналася і Анфіса, влаштувавши справжній сімейний відпочинок. Знаменитість вважає, що розрив відносин — не привід позбавляти дитину дитинства.

Мені пощастило: я інтуїтивно обрала людини, який став хорошим батьком. Ми з Гурамом розлучилися в дружбі і розумінні того, що, якщо наші почуття закінчилися і нам краще нарізно, ніж разом, це не означає, що у дитини закінчилося дитинство. Ми ніколи не сваримося при ньому. Хоча ми і так ніколи не сваримося… Рішення, які приймає Гурам, я підтримую. Мені нема чого відстоювати свою правоту. І я визнаю, що в багатьох ситуаціях він правий. І він те ж саме робить по відношенню до мене.

© Instagram @gurambablishvili
© Instagram @gurambablishvili

До речі, раніше телезірка з гордістю розповіла, що Соломон — билингвальный дитина і говорить на двох мовах: російською і грузинською. А цієї зими почав онлайн-курс занять з англійської мови. Також у життя зоряного спадкоємця присутній спорт. Соломон уже кілька місяців займається карате, а тренує його Віце-чемпіон Світу, Чемпіон Європи і Дворазовий чемпіон Росії Андрій Улещенко. За словами Анфіси, завдяки заняттям син став більш підтягнутим і витривалим і вже може постояти за себе.

© Instagram @achekhova
Фото на анонс: Instagram @achekhova